Diskussion:Michael Strunge

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg er ikke helt enig i det der står om hans selvmord, godt nok er det ikke skrevet som at det skulle være grunden, men jeg har læst den som at det var i en af hans deraf følgende nedture som konsekvens af maiodepressionen han led af, at han sprang ud af vinduet i en overbevisning om at han kunne flyve.

Jeg har intet læst om en hashrus. (skrev Rigtrup) - Husk at signere indlæg!

Jeg er enig. Jeg mener også det er den generelle opfattelse... (skrev 83.93.225.249) - Husk at signere indlæg!

Michael Strunge og punk[rediger kildetekst]

"Hans død beskrives som "punkkulturens" endeligt" kan man læse i artiklen - men ret beset var Michael Strunge vel aldrig en del af punkkulturen. Jeg mindes en udsendelse på DR2, Musikprogrammet, i forsommeren, hvor flere af punkbevægelsens forgrundsfigurer og musikere fra den gang, gjorde opmærksom på, at Strunge ikke blev betragtet som en del af miljøet, men mere som en wannabe. Jeg har da heller aldrig selv forbundet Strunge med punk. apw 20. jul 2006 kl. 01:00 (CEST)

Michael Strunge VAR en af landets første punkere. Strunge opholdt sig i flere måneder i Londons punkmiljø - og sugede punken til sig. Tog tilbage til Danmark og levede og klædte sig som punker. Dette var længe før, nogle af de såkaldte "eksperter" fra DR2 dokumentaren, blev en del af "punkkulturen"......så "wannabe" er vist nok en kraftig underdrivelse.
At dem der så i dag kalder sig "punkbevægelsens forgrundsfigurer", ikke havde vid og forstand til at forstå det materiale, som Strunge tilbød dem -
Tjaaah det siger vel en del om, hvem der var "rigtige" punkere. (Skrev 195.249.157.61 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)