Diskussion:Michael Ulveman

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Artiklen grafisk strammet op[rediger kildetekst]

Hej, jeg har nu fået strammet siden grafisk op, således at den er overskuelig. Det har taget noget prøven frem og tilbage, men jeg er glad for dette prik-tegn:

  • Som giver overblik

En ting jeg godt kunne tænke mig er:

  • Et billede af manden

Med venlig hilsen --John Peters 2. dec 2007, 15:40 (CET)

Jødisk familiebaggrund relevant at få med[rediger kildetekst]

En person ved navn Saddhiyama har fjernet min henvisning til Ulvemann's (tysk: Wolfmann) jødiske baggrund, idet han skriver (under 'historik') at det har 'ingen relevans'. Men dét at han fjerner det, vidner måske om relevans, eller at nogle ikke vil have det frem.

Men det er altafgørende for at forstå Ulvemanns rolle under Muhammedkrisen. Krisen selv begyndte jo, da en anden jøde, Flemming Rose, Jyllandspostens såkaldte 'kultur' redaktør, besluttede at trykke tegningerne af den hellige profet, som i henh. til islamisk t-r-a-d-i-t-i-o-n ingensinde må afbildes - dermed forårsagende en krise i forholdet mellem den kristne og muslimske verden, noget som er i Israels strategiske interesse.

Akkurat som engelsk Wikipedia altid fremfører toneangivende aktørers baggrund, f.ex de neokonservative (som for flertallets vedkommende er jøder) som fik USA ind i den fatale krig mod Saddams Irak, så er det ligeså relevant i dansk wikipedia, hvorfor jeg agter at gen-indføre det i artiklen.

For personer indenfor politik eller media, som kan mistænkes for dobbelt loyalitet, er det alt-afgørende at få deres baggrund frem. Navnlig med dette nymodes fænomen med uvalgte såkaldte Spin-doktorer, som er i stand til at vildlede den offentlige opinion, da er det extra vigtigt at det kommer frem.Israels og Danmarks langsigtede strategiske interesser på ingen måde er sammenfaldende, tværtimod er vi mange som mener, at associationen til den jødiske stat skader vor sikkerhed. --John Peters 2. dec 2007, 17:08 (CET)

For mig at se virker det dybt ulogisk og meget irrelevant, sålænge der ikke er nogen dokumentation, at du automatisk forbinder danske personer med en jødisk baggrund med hemmelige israelske interesser. Du er velkommen til at skrive det på igen, men det vil nok være bedst hvis du så samtidig kunne dokumentere denne såkaldte dobbelte loyalitet, da det synes at være din begrundelse for at nævne den jødiske familie. --Saddhiyama 2. dec 2007, 17:38 (CET)
POV-skabelon og yderligere en kilde mangler indsat da der endnu ikke er fremkommet dokumentation for Bruger:John Peters påstande. --Saddhiyama 2. dec 2007, 18:24 (CET)