Diskussion:Mikhail Lasarev

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Michail Lazarev)
Ruslands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rusland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ruslandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

@Rmir2: Han skal hedde: Mikhail Petrovitj Lazarev mvh Per (PerV) (diskussion) 28. jan 2018, 18:33 (CET)

Tak, jeg har rettet det. Du må gerne kontrollere de andre navne også (artiklen oversat fra engelsk). hilsen Rmir2 (diskussion) 28. jan 2018, 18:41 (CET)
Det gør jeg når du er færdig. Det var bare det der navn "Michail Lazarev‎" bder gjorde ondt i øjnene, da jeg så det på seneste ændringer; men løb ind i en redigerringkonflikt, da jeg alt for hurtigt ville rette. Derfor fik du beskeden her. Jeg kigger på translit senere. Er der nogen speciel årsag til du ikke har indsat Skabelon:Infoboks Wikidata person, der er ret mange oplysninger om ham på wikidata. mvh Per (PerV) (diskussion) 28. jan 2018, 18:47 (CET)
Dels er jeg ikke god til det med infobokse, dels er der ret mange andre, som arbejder med dem. Det er fordelen ved arbejdsdeling. Rmir2 (diskussion) 28. jan 2018, 18:53 (CET)
Så sætter jeg den ind, og retter i artiklen nu hvis du er færdig? mvh Per (PerV) (diskussion) 28. jan 2018, 18:57 (CET)