Diskussion:Michel de Montaigne

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Frankrig Denne artikel er en del af WikiProjekt Frankrig, et forsøg på at forbedre artikler om Frankrig på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Montaigne synes at være død i 1592, og han kan derfor ikke godt have udgivet noget i 1597. -- Sebastjan 05. juli 2005 kl. 13:10 (CEST)

For at øge forvirringen hævder artiklen faktisk både, at han udgav første bind i 1597 og 1580.--Heelgrasper 5. jul 2005 kl. 13:58 (CEST)

Montaigne er renæssancefilosof[redigér wikikode]

I skriver i artiklen om Montaigne, at han er oplysningsfilosof. Det er forkert. Han var en af de vigtigste renæssancehumanister. Oplysningstiden kommer først i 1700-tallet. Mvh Mischa Sloth Carlsen

Hej Mischa. Jeg har nu rettet lidt i artiklen, men hvis du kan finde flere fejl, så er du mere end velkommen til at rette selv. Artiklen er desuden meget kort, så udvid gerne, hvis du har lyst. Mvh/--Anjoe (Anders) 3. jun 2006 kl. 23:02 (CEST)