Diskussion:Minuteman

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Burde navnet ikke enten være Minutmand eller Minuteman i stedet for denne mærkelige blanding af danske og engelsk? --Peter Andersen 17. dec 2005 kl. 19:09 (CET)

Jeg ville nok personligt foretrække, at vi bevarede udtrykket på engelsk. Der er vist ikke nogen tradition for at oversætte begrebet til dansk.--Heelgrasper 17. dec 2005 kl. 19:13 (CET)
Grunden til jeg oversatte titlen var fordi man også oversætter andre militærtitler, men jeg er fuldstændig ligeglad om det hedder Minuteman eller Minutemand. Bare husk også at ændre linkene i Slaget ved Lexingtog og Concord hvis i ændre anvnet på artiklen.
--LinuxChristian 17. dec 2005 kl. 20:19 (CET)
Jeg holder paa Minuteman. Der er nogle titler og grader, der ikke kan oversaettes - f.eks. har vi ikke en rang, der svarer til sergeant major i Danmark. Og lige en ting med Minuteman-artiklen: Den skal nok vaere flertydig, da der findes et mere moderne stykke krigslegetoej i den svaere kaliber med samme navn. Det er vist et ICBM med kapacitet til atomspraenghoveder. Lige en loesning til denne moegmaskine, der har glemt at skrive ;,' og [. ----Jørgen 18. dec 2005 kl. 00:51 (CET)