Bruger:LinuxChristian

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Hjælp:Babel
  daDenne bruger har dansk som modersmål
  en-3This user can contribute with an advanced level of the English language
  de-2Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.


  Om mig selv[redigér | rediger kildetekst]

  Haløj,
  Mit navn er Christian Brædstrup og jeg går på Randers Statsskole den sidste rigtige matematisker (Inden skolereformen af 2005). Jeg er igang med 2.G i øjeblikket (2005-06). I 2007 når jeg forhåbenlig er bliver færdig med 3.G, regner jeg med at læse vidre på Institut for Fysik og Astronomi ved Århus Universitet til Astrofysiker eller Astronom.
  Mine interesser er Matematik, Fysik, Filosofi, Datalogi, Oldtidens grækenland og Egypten, Sci-Fi og klassisk musik.
  Jeg har oprettet en liste over film, som jeg syntes alle skulle se mindst engang i deres liv. Listen kan finder her.

  Fritid[redigér | rediger kildetekst]

  Musik
  Min fritid bruger jeg meget på musik, da jeg både spiller violin i Randers Musikskoles Ungdomssymfoniorkester og i Randers Statsskoles Orkester. Jeg synger bass også i Randers Statsskoles Kor og går til violin undervisning på Randers Musikskole.

  Datalogi
  Meget af min fritid går også med computer, hvor jeg programmere en del og selvføldig sidder på Wiki. Jeg har også kørt med Linux i omkring 4 år, både RedHat men bruger mest Debian/Ubuntu nu til dags.
  Under den lange liste af sprog jeg har programmeret i kan nævnes:
  Kan Flydende:


  Næsten Flyende:


  Kan:


  Har prøvet:


  Sci-Fi
  Sci-Fi, Science fiction, har en særlig plads i mit hjerte. Jeg elsker at se Sci-Fi film og serier. Indtil vidre har jeg set over 700 timers Sci-Fi, bl.a. StarGate SG-1, StarGate Atlantis, Star Trek (Alle pånær TOS), The 4400, Andromeda, Taken og mange flere.
  I min fritid ejer jeg også danmarks eneste StarGate hjemmeside, ved navn StarGateFan.dk.

  Om Wikipedia[redigér | rediger kildetekst]

  Den 16. September redigerede jeg min første artikel og har siden da, i større og større grad, hjulpet med at udbygge wikipedia. Jeg elsker ideen bag Wikipedia. Det at have et lexikon skrevet af verdensbefolkning og ikke en eller anden redaktør gør at det blever så meget bedre, fordi folk kun skriver hvis de ved noget om det.
  Min stigende aktivitet på wikipedia betød at jeg på min fødselsdag den 24. maj 2006 kom op på over 500 edits. Gennem min tid på wikipedia har jeg blandet sendt mails om infomation til NASA, Institut for Fysik og Astronomi ved Århus Universitet, Det Russiske akademi for Videnskab og flere andre universiteter og forskningsinstituter. Det har givet mig en følelse af stolthed over at kunne sige at jeg hjælper verden og lære en masse mens jeg gør det. Det er denne følelse jeg håber andre også vil få ved at hjælpe med at få wikipedia til at vokse.
  Den 22. December oprettede jeg mit eget lille Wikiprojekt. Det hedder Danske sange og det går ud på at lægge danske sange ind på Wikisource med artikler om sangene på Wikipedia. Jeg syntes det er for dårligt at, man ikke kan finde noder og tekster vil danske sange frit på nettet. Derfor besluttede jeg mig for at oprette dette projekt på wiki så alle kan hjælpe med det.

  Andre Wikiprojekter jeg hjælper[redigér | rediger kildetekst]