Diskussion:Miraklet i Madrid

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Artiklen bærer p.t. stærkt præg af at være skrevet af en OB-fan. --Ktp72 10. mar 2009, 13:58 (CET)

Jeg har forsøgt at gøre artiklen mere objektiv af flere omgange. Hvis den fortsat er for vinklet, må det gerne påpeges - gerne med konkrete eksempler. --Lindberg (diskussion) 5. dec 2014, 23:34 (CET)

Kunne være rart med information om hvordan det gik OB i kvartfinalen. - Kasper H 6. dec 2009, 18:26 (CET)

Sammenskrivning med hovedartikel[rediger kildetekst]

På hvilken måde har denne ene fodboldkamp i den næstbedste europæiske fodboldturnering været en så skelsættende begivenhed i Odense Boldklubs (eller for den sags skyld i dansk) klubhistorie, at den fortjener sin egen artikel? I mine øjne burde det være tilstrækkeligt, at inkludere det bedste af artiklens indhold i et underafsnit af Odense Boldklub-artiklen, der samtidig omhandler og ligeligt fremhæver alle odenseanernes præstationer i hele 1994/1995-sæsonen (pokal, Superligaen, UEFA Cup m.m.) frem for at have alt fokus på denne ene Real Madrid-kamp. Der er på ingen måde tale om en finale/en slutkamp med mulighed for titel (men derimod en ottendedels kamp/3. runde), en kamp uden vidtrækkende konsekvenser, ingen regelsæt er ændret som følge af kampen, ingen ulykker (før, efter, under), ingen skandale(r) fandt sted etc. Artiklen bærer meget præg af at være skrevet ud fra den ene parts synsvinkel og dermed ikke-neutralt syn på kampens betydning. — Froztbyte 4. maj 2011, 00:51 (CEST)[svar]