Diskussion:Modal improvisation

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Jazz Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jazz, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jazz-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

#11[redigér wikikode]

Linket til #11 virker ikke! Se evt. Fortegn (musik) og Kryds (musik) (det er det eneste jeg kan bidrage med (som sagt ved jeg ikke meget om musikteori)). --Villy Fink Isaksen 30. jun 2009, 11:56 (CEST)

Fandt lidt det her: Kvart og Tritonus. og dette eksterne: Musikordbogen: Intervaller--Villy Fink Isaksen 30. jun 2009, 12:10 (CEST)
Jeg er ved at lave en om Modal skala fra den norske og stødte så på denne ved brug af "Præfiks". Jeg vil læse den igennem igen og se om noget kan gøres klarere. -- Mvh PHansen 30. jun 2009, 12:36 (CEST)