Diskussion:Mosede Fort

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Københavns historie Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Københavns historie, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Københavns historie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
  Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
  Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
  Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

  Hej, der er en fejl ved "Oversigt over Københavns Befæstning". I syd lå Mosede Fort, men ikke på Amager som flere af de andre forter. Jeg har ikke kunnet rette fejlen. M.v.h. Aksel Ludvigsen - (Skrev 87.53.199.110 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

  Mener du det drejer sig om denne skabelon:Københavns Befæstning : at Kongelundsfortet - som jo ligger på Amager - skal flyttes over i højre side hvor der står:
  "I sydøst på Amager lå Prøvestenen, Kastrup Fort og Dragør Fort"
  -- Mvh PHansen (diskussion) 1. aug 2014, 17:23 (CEST)

  Hej PHansen, fint arbejde og korrekt rettet. M.v.h. Aksel Ludvigsen

  Start en diskussion om Mosede Fort

  Start en diskussion