Spring til indhold

Diskussion:Muscovadosukker

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg mener jeres ophavsret er overtrådt på denne side: http://sukkerkunst.dk/Muscovadosukker.html. Jeg ved ikke om der er mere på det pågældende domæne, men det er højst tænkeligt. (Skrev 83.89.60.226 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Medmindre du kan bevise, at det er Wikipedias tekst, der er kopieret derfra og ikke omvendt, så kan sagen ikke afgøres ud fra et kig på den side. Ifølge DK-Hostmaster blev domænet registreret allerede i 2006 - dvs. før denne artikel blev oprettet.
Hvis ingen kan bevise det ene eller andet og ingen har lyst til at tage kontakt til personen, så vil jeg foreslå, at Wikipedias artikel omskrives for en sikkerheds skyld. --|EPO| 12. jul 2008, 14:52 (CEST)
Jeg skrev originalartiklen, som sidenhen er blevet kopieret uden kildehenvisning på sukkerkunst.dk, men det er jo lidt svært at bevise, jeg tænkte på hvis man kiggede på archive.org og så de tidligere udgaver af sukkerkunst.dk, så er det først sent at der sker noget på den side, først efter denne artikel blev skrevet, skal artiklen så ændres til originalartiklen?--Dotdkay 28. mar 2009, 15:10 (CET)
I øvrigt så kiggede jeg lige på den nuværende artikel på wikipedia, og søgte på en sætning fra den, og fandt denne artikel fra centerlederen fra Viffos, nationalt videncenter for fødevarer og sundhed: http://www.viffos.dk/_da-DK/id:3388 Syntes der er et sjovt sammenfald imellem wikipedia artiklen og deres sektion om muscovadosukker.--Dotdkay 28. mar 2009, 15:37 (CET)