Diskussion:Nørre Vosborg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Herregårde Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Herregårde, et forsøg på at koordinere oprettelsen af herregårdsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Weekendavisen den 26.9. har en artikel om Vosborg, som i 1593 skal være blevet ramt af en stormflod, hvorefter den ny herregård blev bygget lidt længere inde i landet. Det er en lidt anden kronologi end vores artikel har. --Palnatoke (diskussion) 28. sep 2014, 08:56 (CEST)

Og dog. WA-artiklen nævner også at den nye gård allerede var opført, da stormfloden kom og at rømningen ser ud til at være foregået i nogenlunde god ro og orden. WA-artiklen henviser i øvrigt til "Anders Bøgh, Helle Henningsen og Kristian Dalsgaard (red.): Nørre Vosborg i tid og rum". --Palnatoke (diskussion) 28. sep 2014, 09:03 (CEST)

En lille rettelse[rediger kildetekst]

Realdania Byg har siden 2016 heddet Realdania By & Byg. Oscarborn (diskussion) 11. sep. 2023, 12:30 (CEST)[svar]