Diskussion:NK Olimpija Ljubljana

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Hvordan kunne en klub, der blev grundlagt i 2005 har været at spille UEFA kampe i løbet af 1990'erne og vinde trofæer i samme periode? (skrev 82.149.5.24 (diskussion • bidrag) 6. maj 2011, 01:06. Husk at signere dine indlæg.)

Et godt spørgsmål. Det kunne måske skyldes, at klubben er dannet på basis af en tidligere klub, og at man i dette tilfælde regner med denne klubs resultater med. Der står jo faktisk i første linje, at den oprindelige klub gik konkurs. Men det kan nok skrives bedre... --Arne (Amjaabc) 6. maj 2011, 09:20 (CEST)
Faktisk blev klubben dannet i 2005 og lovligt har intet at gøre med bancrupt klubben. Kig på dette (officielle hjemmeside for slovensk første liga) - året for grundlæggelsen: http://www.prvaliga.si/klubi/?id=832&id_menu=111 ; Også, tjek den engelske version af artiklen, hvor alt er forklaret (engelsk Wiki har to forskellige artikler om to forskellige klubber, en 1911 til 2004 og en for 2005 +).