Diskussion:Nationalkonservatisme

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Mange kritikere ser nationalkonservatisme/neokonservatisme med øjne, der ligner en del yderligtgående konservative lige før krigen omkring 1939

Den akavede formulering gør det uklart hvad der menes. -- Sebastjan 27. maj 2006 kl. 10:45 (CEST)

Helt enig! Sletter sætningen, da den egentlig ikke siger noget om hvad nationalkonservatisme er for noget. Frawan 27. maj 2006 kl. 10:49 (CEST)

Det her går ikke[rediger kildetekst]

Jeg tillader mig at citere Wikipedia:Hvad_Wikipedia_ikke_er#Hvad_Wikipedia-artikler_ikke_er:

8. Personlige statements som faststår dine uforbeholdne meninger om et emne. Meningen med Wikipedia er at samle menneskelig viden, ikke at tjene som et middel til at gøre personlige meninger til en del af den menneskelige viden. I det usædvanlige tilfælde, hvor et enkelt individs meninger er vigtige nok til at blive diskuteret, er det at foretrække at lade andre mennesker, som disse meninger er vigtige for, skrive om dem. Selvfølgelig er afhandlinger om emner, som relaterer sig til Wikipedia, velkomne på Meta-Wikipedia. Wikinfo er en forgrening af Wikipedia, som tilskynder til personlige meninger i artikler.
9.Førstehåndsforskning – såsom at foreslå teorier og løsninger, originale ideer, definere udtryk, lave nye ord og så videre. Hvis du har forsket inden for et emne, så offentliggør dine resultater i sædvanlige videnskabelige tidsskrifter eller andetsteds på internettet. Wikipedia vil rapportere om dit arbejde, når det bliver en del af den accepterede menneskelige viden.

Sådanne personlige refleksioner hører ikke hjemme på Wikipedia. Hvis der skal skrives om politiske emner skal det være ud fra flere anerkendte kilder og ikke ud fra personlige opfattelser. --Madglad (diskussion) 2. jun 2016, 04:14 (CEST)