Diskussion:Neon Genesis Evangelion

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Handling: Handlingen fåregår med spring fra 2001 til 2015 I filmen er år 2000 det år Hvor det siges at en komet har ramt Antaktis og bliver der for kaldt "Second Impact" (Andet Nedslag)den smeltede is fra Antaktis for Verdenshavene til at stige over halvdelen af jordens beflokning dør af det oven i det hele bidrager menneskeheden med borgerkrig i hele år 2000-2001 der dræber flere. Man bliver smidt ind i år 2014 hvor man møder Shinji som er hovedpersonen i historien der har fået et brev fra sin far om at vil blive hentet og kørt til sin far han er dog strandet på grund af er der er en form for undtaelses tilstand før Shinji ved af det fyre Militæret misiler om ørene på ham han vender sig om for at se hvad de skyder på han opdager et kæmpe væsen modtage alt hvad militæret smider i mod den men den stopper ikke da kæmpen kommer rigtig tæt på kommer der en bil for bi med den Kvinde som skal hente ham Shinji springer ind i bilen kvinden ved navn Misato fortæller Shinji hvad der fåregår kæmpen er det man kalder en Engel Misato bringer Shinji til hovedkvarteret hvor han straks får at vide at han skal kæmpe mod engelen med den orgination som hans far er leder af Shinji går næsten helt ned Han bliver introduceret med Evangelion unit 01 den ultimative kampmaskine menneskeheden har da bryder shinji helt sammen han ved at det var den eneste grund til at hans far skrev til ham han nægter at styre den og hans far siger blot "Udmærket reprokramer det for rei Så går døren op til venste og en pige på en hospitals seng bliver kørt ind da kan Shinji Godt se at der virkelig er brug for ham Englen nærmer sig hovedkavrteret som ligger i Neo-Tokyo3 da Engelen oven fra skyder mod byen ryster hele bygningen Shinji står lige ved siden af rei der ligger i sengen og dårligt nok kan rykke sig med de skader hun har der falder tre lamper ned fra loftet rei er blevet væltet ud af sengen Shinji holder om hende da hun dårligt nok kan noget somhelst da lamperne er lige ved at ramme dem reagere Evangelion unit 01 og beskytter dem med sin enorme arm underligt nok var der ikke nogen strøm til maskinen så den er nok ikke bare en maskine....Men også levende?

Kommentare: Neon Genesis Evangelion eller NGE er en formidabel Anime filmserie fra 1995 Bør ses af alle manga fans den er i en klasse helt for sig selv har set andre gode Japanske Anime film men NGE topper alt hvad jeg har set før. Beskivelse: Neon Genesis Evangelion Japansk Anime fra 1995. Er ikke kommet med dansk tale dsv. er der kun fra 1-6 af filmene I Danmark.

Hjælp til dig som vil se alle filmene Skriv til mig på sorenhansen465@hotmail.com Skrevet af: Søren M. Hansen.

Forslag til forbedringer[rediger kildetekst]

Jeg har et par forslag til at forbedre denne artikel.

  • Hvad med at gøre som den engelske wikipedia og oprette en separat liste over personerne i serien og kun nævne de vigtigste af dem i denne artikel?
  • Ville det ikke være bedre at skrive navnene på stemmeskuespillerne under hver enkelt af personernes artikel end at nævne dem alle her?

Lad mig høre, hvad I synes om det. --U'et 8. jan 2007 kl. 10:18 (CET)