Diskussion:Neutral (synsvinkel)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Til spørgsmålene om synsvinklers evt. neutralitet, kommer jo også nogle spørgsmål om s.k. faktuel viden ( nøjagtigere: At broadcaste faktuel viden ), p.t. er neutralt.

Broadcastet faktuel viden, synes jo, allerede nu, at være lige for alle mennesker, men nogle hævder

Eksempel: Hvis der på wikipedia offentliggøres korrekte og meget nøjagtige oplysninger om hvor, i internationalt farvand, der er sunkne fartøjer fra oldtiden, med meget sølv i lasten; så er evt. gavn af de oplysninger ikke lige, for alle mennesker. De der har bjærgningsfartøjer, m.m., vil jo kunne have mest gavn af den slags oplysninger.192.66.115.23 9. okt 2012, 05:07 (CEST)


Bedre udtrykt: At i praksis er der p.t. ofte mangel på neutralietet, ved projekter så som Wikipedia. For at broadcaste faktuelle oplysninger, det kommer ofte de i forvejen meget rige, mest til gavn. 192.66.115.23 9. okt 2012, 06:08 (CEST)