Diskussion:Neutrino

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fysik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fysik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fysik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hmm, de seneste år - mener man jo netop at neutrionoen har en (meget lille) masse...?


Jo hver af de 3 neutrinoer har lidt masse.

mvh Glenn 12. maj 2004 kl. 22:15 (CEST)


Kommentarer som kilder[redigér wikikode]

Jeg kan se at der bruges kommentarindlæg fra en person ved navn John Ståhle i artiklen. Er det ikke muligt at finde en lidt mere troværdig kilde. Med venlig hilsen Fredelige 12. okt 2011, 21:01 (CEST)

Han er sammen med Gilles Henri ophavsmand til den mulige forklaring om skewered Poissonfordeling, men han ønskede ikke at publicere et paper på 14 linier. De nåede samme resultat fra hvert sit udgangspunkt, og offentliggjorde samme dag, 4. oktober 2011. Det er materien, ikke udgivelsesformen, der tæller. John.St 14. okt 2011, 04:18 (CEST)