Diskussion:Nick Hækkerup

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Censurering af sag om ulovlig jordspekulation[redigér wikikode]

Jeg har rullet Bruger:Dale Willysleeps redigering tilbage, da der i brugerens redigeringer er et klart politisk motiv, og at i netop denne redigering stod det klart at ét udsagn åbenbart var mere vigtig end et andet. --Pixi Uno 19. maj 2011, 03:14 (CEST)

Jeg er stærkt (!!) uenig i at bortcensurere sagen om at Nick Hækkerup den 2. juni 2010 i programmet Operation X blev anklaget for at overtræde loven ved på Hillerød Kommunes vegne at købe jord i Skævinge for at tjene penge på videresalg. Derudover er et citat uencyklopædisk og virkede som autobiografisk reklame. Det mindste du kunne gøre var at lade sagen om jordspekulation og så starte en debat. Hvad ligner dette? --Dale Willysleep
Uanset politisk udgangspunkt, så er jeg enig med ovenstående bruger i at Lars Løkke citatet er fuldstændig irrelevant og må anses at være ren politisk reklame. Du kan sikkert finde lignende udtalelser fra de forskellige partiers formænd/kvinder om hver enkelt folketingskandidat, men det bliver det altså ikke encyklopædisk af. Sagen som blev nævnt i Operation X er også relevant, men indtil der er kommet en afklaring, enten politisk eller juridisk, så fortjener den nok ikke mere end en enkelt sætning, ikke et helt afsnit. --Saddhiyama 19. maj 2011, 22:36 (CEST)

Opdatering nødvendig[redigér wikikode]

Der står i artiklen at Nuck Hækkerup var Sundhedsminister i Danmark i embedsperioden 3. oktober 2011 – 28. juni 2015. Det er ikke korrekt. Det rigtige er at han havde tre forskellige ministerposter i løbet af Thorning-regeringens næsten 4 årige periode. Se længere nede i samme artikel. Bo Miehen (diskussion) 16. feb 2018, 02:42 (CET)

Han hedder selvfølgelig Nick Bo Miehen (diskussion) 16. feb 2018, 02:43 (CET)