Diskussion:Nicolaj Bo Larsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Pictgram bicycle man.svg Denne artikel er under vingerne på CykelProjekt Biografi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cykelrytterbiografier på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Nicolaj eller Nicolai[redigér wikikode]

Nogen der med sikkerhed ved, hvad denne cykelrytter hedder til fornavn? Både Nicolai og Nicolaj står mange steder. Der er mange henvisninger til Nicolai Bo Larsen, og der skal vel laves redirect fra det forkerte til den rigtige artikel. Jeg gætter på, at han er født Nicolaj, men selv er begyndt at bruge Nicolai, efter han kom til udlandet, hvor denne stavemåde, vist er den normale. I givet fald er begge vel ok at bruge. -Qw345 21. feb 2009, 09:53 (CET)