Diskussion:Niels Busk

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
EU Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt EU, et forsøg på at koordinere oprettelsen af EU-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hvad betyder det at siden ikke er encyklopædisk opbygget? Hvad skal ændres? Personligt mener jeg at opbygningen er meget lig Poul Nyryp Rasmussens (skrev Blinn (disk. • bidrag) 5. nov 2007, 15:25. Husk at signére dine indlæg.)

Siden bør have mere løbende tekst, som den står nu er det mest nogle lister. Siden med Poul Nyrup er desværre heller ikke særlig god på det punkt. Siden med Anker Jørgensen er et bedre eksempel, men heller ikke optimal da indledningen er for kort. Santac 5. nov 2007, 15:32 (CET)