Diskussion:Niels Ditlev Riegels

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Niels Ditlev Riegels er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Niels Ditlev Riegels har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 11, 2011.

Milepæle
TidsmarkeringMilepælResultat
Nomineret til ugens artikel Vedtaget
Nomineret til ugens artikel Afslået
Nomineret til lovende artikel Vedtaget
Huskeliste for Niels Ditlev Riegels: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Kiel var trods byens lidenhed Danmarks næststørste. (Skrev 77.215.89.49 (diskussion • bidrag) 1. mar 2010, 10:59. Husk at signere dine indlæg.)

Forbedringsmulighed[rediger kildetekst]

Artiklens indledning lever på ingen måde op til det, man kan forvente af en længere artikel, der er LA. For at gøre det må den indeholde et resume, som gør det muligt for en læser at danne sig et overblik over hele artiklens indhold relativt nemt. Her er et sådant resume fuldstændig fraværende. Det kan undertegnede bevidne efter at have forsøgt at skrive et sådant resume til brug for ugens artikel. Mvh. Arne (Amjaabc) 13. feb 2011, 20:52 (CET)

Dit resume til Ugens Artikel synes er godt. Ville det ikke være en mulighed at anvende det i indledningen? --Saddhiyama 18. mar 2011, 11:11 (CET)
Det kan da godt være; du kan sådan set lige så godt lave ændringen, som jeg evt. kan. Mvh. Arne (Amjaabc) 20. mar 2011, 21:59 (CET)