Diskussion:Niels Steen Gundestrup

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

{{Tætpå}}[redigér wikikode]

Se Brugerdiskussion:CarinaT#Niels_Steen_Gundestrup for forklaring af sletning. --Pred (diskussion) 3. jan 2009, 11:08 (CET)

Det er noget værre sludder, at den pågældende tekst her skulle være ikke-neutral. Derfor er den gendannet.--Brandsen 3. jan 2009, 12:48 (CET)
Det neutralitetsproblem, der består i at Bruger:Gundestrup har en ikke-defineret tilknytning til Niels Steen Gundestrup, er der stadig. --Palnatoke 3. jan 2009, 13:03 (CET)
Ser ikke noget problem i den nuværende artikel, som er rent faktuel, og dokumenteret; Der kan heller ikke være tvivl om mandens notabilitet, og når flere rutinerede wikipedia-redaktører har gennemgået materialet, mener jeg vi er ude over TætPå problemet - vi skal jo heller ikke være fanatiske -- Nico 3. jan 2009, 13:09 (CET)
Jeg synes denne sider er skrevet neutralt, da der kan findes flere kilder, der beviser artiklens rigtighed. --Rasmusbyg 3. jan 2009, 13:20 (CET)
Nu er problemet ikke, om artiklen er neutral eller ej (det har vi også skabeloner til), men at den er skrevet af mandens søn, der "er for tæt på til at kunne være neutral i sin vurdering af artiklens relevans". Hvis tætpå-reglerne skal ændres, er det en principiel diskussion, der bør foregå på landsbybrønden. --Pred (diskussion) 3. jan 2009, 13:33 (CET)
Jeg har nu fjernet Bruger:Gundestrups bidrag fra artikelhistorikken, men undrer mig stadig over at vi skal ligge under for folks lyst til at promovere deres egne projekter og familiemedlemmer.
At en person "har medvirket" i det ene og det andet, er i øvrigt stort set intetsigende - læs viceadmiral S. Thostrups ord ved Egede-prisoverrækkelsen - der tales om "international anerkendelse inden for polarforskningen", "den ubestridte leder af den praktiske gennemførelse", "De har udviklet dybdeboret Istuk" og "Deres studier inden for massespektrometri har muliggjort indsamling af oplysninger..."; nok er viceadmiralens ord ikke NPOV, men mandens betydning fortjener bedre end blot "har medvirket". --Palnatoke 3. jan 2009, 13:37 (CET)
Redigeringskonflikt: Til Palnatoke: Bruger:Gundestrup er N.S.' far if. CarinaT's brugerside. Jeg kan i øvrigt se, at artiklen er genoprettet men henvisning til, at den ikke er skrevet af Gundestrup, men det skyldes i alt væsentligt blot, at historikken i PHansens genoprettelse ikke er kommet med; størstedelen kommer fra Gundestrups version. --Pred (diskussion) 3. jan 2009, 13:38 (CET) Den er nu gendannet igen, men det er stadig tilfældet. --Pred (diskussion) 3. jan 2009, 13:45 (CET)
Jeg må henvise til at den version som er blevet oprettet på siden er skrevet 100% af PHansens, på baggrund af Gundestrups artikel, jeg lavede en version efter PHansen Gundestrups version, men det er ikke den som er blevet brugt. I bedes kigge på versions versionshistorikkens timestamps. --Gundestrup 3. jan 2009, 14:34 (CET)
Min fejl – jeg kan se, at PHansen har været inde over. --Pred (diskussion) 3. jan 2009, 14:42 (CET)

redirect?[redigér wikikode]

Det burde være flg. redirects: Niels Gundestrup -> Niels Steen Gundestrup samt Niels S Gundestrup -> Niels Steen Gundestrup
--Gundestrup 3. jan 2009, 19:04 (CET)

måske relevante eksterne kilder?[redigér wikikode]

--Gundestrup 4. jan 2009, 00:18 (CET)