Diskussion:Nik & Jay

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Skriver de selv deres tekster?

Det tror jeg! Det har jeg hørt meget tale om de ikke gjorde men dem som sagde det har også sagt at de aldrig har hørt om dem så svaret er ja fra min side!

97%[redigér wikikode]

Det er statistisk meget usandsynligt at Nik & Jay er kendt af 97% af alle danskere. Jeg har mødt flere der aldrig har hørt om dem, og hvis man regner fx folk over 60 og hjemløse med, så tror jeg tallet skal noget ned. DR citerer mediebureauet Carat for at have lavet en såadn undersøgelse, og dette bliver gengivet ordret forskellige andre steder, men ingen henviser til hvad det er for en undersøgelse og hvor den er offentliggjort. Jeg tror det er 97% af alle teenagere, men at det hurtigt (som det så ofte sker) er blevet 97% af alle danskere. Jeg har sendt en email til Carat og spurgt om det kan passe. Jeg vender tilbage når (hvis) jeg får svar. --Sangild 8. apr 2007 kl. 12:13 (CEST)


Jeg har fjernet dem fra kategorien "Danske Hiphoppere", da de ikke har noget med hiphop at gøre, men bare er en popgruppe der rapper.

--One-zulu 26. maj 2007 kl. 12:23 (CEST)

De startede som hiphoppere (i gruppen Bagmændene), at de så senere er gået hen og blevet en popgruppe, bør vel ikke fratage dem en plads blandt "Danske Hiphoppere"? Jeg vil foreslå, at de tilføjes til kategorien igen. --OhMightyBOB 22. mar 2010, 13:36 (CET)

Kilder ?[redigér wikikode]

Jeg mener ikke at artiklen mangler kilder. Jeg mener godt vi kan fjerne skabelonen nu. --Pacx 15. aug 2011, 21:54 (CEST)

Enig. Men jeg har også selv tilføjet dem.--z33k 16. aug 2011, 18:37 (CEST)
Jeg har tilladt mig at fjerne skabelonen. Hvis der mangler kilder nogle steder i artiklen, forslår jeg vi indsætter [kilde mangler]. --Pelle Hansen 7. sep 2011, 22:41 (CEST)