Diskussion:Nildeltaet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Billedet på linket findes på den norske udgave, men jeg ved ikke hvordan man uploader eller linker til det, så det vises her på den danske udgave. Er der nogen som vil hjælpe mig?

Hvis du klikker på billedet og kommer ind på billedsiden kan du se at det er et billede, der ligger på det fælles projekt Commons. Her kan alle wikierne linke til billeder direkte, så du bruger bare den samme billedkode som den norske, dvs. [[Billede:Egypt.NileDelta.01.jpg|thumb|225px|[[NASA]] satellitt foto av Nildeltaet]] (her er blot 'bilde' oversat til dansk, så skulle den køre. Mvh --Jørgen 15. feb 2008, 18:19 (CET)

Tak for hjælpen, Jørgen. Det var meget nemmere end jeg troede. Venlig hilsen --Krestenklit 15. feb 2008, 18:38 (CET)