Diskussion:Nordisk Råd

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 1950'erne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 1950'er-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Arbejdssprog[redigér wikikode]

Har fjernet nedenstående

"Nordisk Råd anvender dansk, norsk og svensk som officielle arbejdssprog. Finsk er aldrig blevet officielt anerkendt som arbejdssprog til trods for, at der er flere, der taler finsk end hhv. dansk og norsk."

Dels er bemærkningen om finsk ikke NPOV. Dels er spørgsmålet om Nordisk Råds arbejdssprog ikke så enkelt som det gøres til i afsnittet. Det er rigtigt at de skandinaviske sprog er arbejdssprog på rådsts sekretariat, men ved politikernes møder, fx plenarforsamlingen under Nordisk Råds session er også både finsk og islandsk arbejdssprog. (skrev 80.163.93.206 (diskussion • bidrag) 28. apr 2010, 09:26. Husk at signere dine indlæg.)

Formandsskab[redigér wikikode]

Fra 1/1 2016 har DK formandsskabet, og Henrik Dam Kristensen bliver præsident for NR, og Mikkel Dencker vicepræsident. http://www.danskfolkeparti.dk/Mikkel_Dencker_valgt_til_vicepræsident_for_Nordisk_Råd.--Batmacumba (diskussion) 29. nov 2015, 19:13 (CET)