Diskussion:Nordjyske Bank

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Vi må forholde os til fakta, tak!. Aftalen er ikke bindende endnu, eftersom den ikke er godkendt af aktionærer, bestyrelser og konkurrencemyndigheder. Ergo er det spekulation, at opstille det som sikkert, at det bliver til noget. Vi må begrænse os til det, der er ganske vist. --Patchfinder (diskussion) 15. okt 2014, 09:36 (CEST)

Du misforstår. Vi er ganske enige i, at der er tale om en betinget aftale, således som det er beskrevet i artiklen. Der står ikke i artiklen, at det bliver til noget. Tværtimod er anført, at aftalen skal godkendes. Det er imidlertid ikke det samme som, at aftalen ikke er endelig. Aktionærerne kan ikke ændre i fusionsaftalen, hvorfor det er ukorrekt at skrive, at "der arbejdes med aftalen". Pugilist (diskussion) 15. okt 2014, 09:41 (CEST)

Jeg har forklaret hvordan vi undgår misforståelser på min diskussionsside og i artiklen Nordbank, venligst viderefør det til de to andre artikler, det sidste jeg ønskede var redigeringskrig, blot at få styr på fakta. --Patchfinder (diskussion) 15. okt 2014, 09:59 (CEST)