Diskussion:Novelleanalyse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Indholdet fra og med linjen "Seks grundspørgsmål til Novellen/Romanen(analysering):" og artiklen ud bør kunne skrives sammen på nogle få linjer. Denne artikel og artiklen novelle bør sammenskrives.--Sten Porse 8. maj 2006 kl. 21:35 (CEST)

Novelle[redigér wikikode]

Da den oplyse om hvad en novelle er bør den kunne sammenskrives med novelle. (skrev 80.163.0.238 (diskussion • bidrag) 21. feb 2007. Husk at signere dine indlæg.)


jeg mener ikke at det vil gavne at slå artiklerne sammen hvis der skal kortes meget i denne artikel. den er god og brugbar som den er! (skrev 83.92.79.37 (diskussion • bidrag) 6. feb 2008. Husk at signere dine indlæg.)


Jeg er fuldstændig enig det ville ikke være til gavn for noget hvis de 2 artikler bliver slået sammen, det ville gøre begge ringere. (skrev 80.197.87.123 (diskussion • bidrag) 3. okt 2010. Husk at signere dine indlæg.)


Jeg synes, at et selvstændigt opslag om novelleanalyse er relevant. Ud over, at teksten kan opsættes lidt pænere og redigeres lidt indholdsmæssigt, så er det uheldig stil, at det ikke angives, hvilken kilde skribenten har brugt som hovedinspiration til sin artikel om novelleanalyse. Det er nemlig et sammendrag af kapitlet om analyse af roman og novelle i min lærebog til gymnasiet, 'Textanalyse.dk', som jeg udgav på Forlaget Systime i 2005 (2006) og hvor af meget også blev gentaget på undervisningssitet textanalyse.systime.dk. Venligst Jørn Ingemann Knudsen. (skrev Jørn Ingemann (diskussion • bidrag) 2. sep 2012. Husk at signere dine indlæg.)


Jeg mener den bør sættes sammen da det er relevant på "novelle" siden hvordan man kan arbejde, altså analysere, læse og skrive en novelle. Hvis det bliver til en side vil det jo stadig være et afsnit for sig selv og derfor stadig nemt at finde. Hvis jeg skulle bruge en analyse ville jeg kigge under emnet novelle. (skrev 93.163.140.40 (diskussion • bidrag) 2. mar 2015. Husk at signere dine indlæg.)