Diskussion:OS/2

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Forældet[redigér wikikode]

Artiklen er markeret som forældet. Det er noget vrøvl. Styresystemet er forældet og gået af brug, men det er selvbindere også i landbruget, og mange konger er døde og er alligevel kommet med i leksikon. Historien skal opretholdes, så artiklen er ikke forældet. Den beskriver et historisk produkt, som skal nævnes, fordi vi kun kan forstå vor nutid ved også at kende vor fortid. --Hans Christophersen 7. jan 2009, 17:50 (CET)

Der menes måske blot at nogle af oplysningerne er forældede:
OS/2 udvikles og sælges stadig, med IBM's velsignelse, af Serenity Systems under det nye navn eComStation eller blot eCS.
en sætning, som Bruger:Kaare oprettede artiklen med 10. okt 2003. Måske er det ikke tilfældet nu fem år efter? -- Mvh PHansen 7. jan 2009, 18:08 (CET)
Den pågældende skabelon gælder kun artikelindholdet. Gjaldt den emnet, ville det være i strid med Wikipedias neutralitetspolitik. Og jeg er enig i markeringen, men vil overlade det til nogen, der stadig bruger OS/2, at opdatere artiklen. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 7. jan 2009, 18:16 (CET)
For et par år siden var jeg i Nordea for at omlægge lån. Der var stadig et stopur på skærmen, dvs. de kørte OS/2 til nogle opgaver. Ditlev Petersen (diskussion) 30. dec 2014, 02:00 (CET)