Diskussion:OS/2

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen er markeret som forældet. Det er noget vrøvl. Styresystemet er forældet og gået af brug, men det er selvbindere også i landbruget, og mange konger er døde og er alligevel kommet med i leksikon. Historien skal opretholdes, så artiklen er ikke forældet. Den beskriver et historisk produkt, som skal nævnes, fordi vi kun kan forstå vor nutid ved også at kende vor fortid. --Hans Christophersen 7. jan 2009, 17:50 (CET)

Der menes måske blot at nogle af oplysningerne er forældede:
OS/2 udvikles og sælges stadig, med IBM's velsignelse, af Serenity Systems under det nye navn eComStation eller blot eCS.
en sætning, som Bruger:Kaare oprettede artiklen med 10. okt 2003. Måske er det ikke tilfældet nu fem år efter? -- Mvh PHansen 7. jan 2009, 18:08 (CET)
Den pågældende skabelon gælder kun artikelindholdet. Gjaldt den emnet, ville det være i strid med Wikipedias neutralitetspolitik. Og jeg er enig i markeringen, men vil overlade det til nogen, der stadig bruger OS/2, at opdatere artiklen. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 7. jan 2009, 18:16 (CET)
For et par år siden var jeg i Nordea for at omlægge lån. Der var stadig et stopur på skærmen, dvs. de kørte OS/2 til nogle opgaver. Ditlev Petersen (diskussion) 30. dec 2014, 02:00 (CET)