Diskussion:Ole Sohn

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg har slettet linket til YouTube under "DDR æresparade", da den film det linkede til er fjernet af YouTube, pga. brud på ophavsret. Den kunne således ikke ses.

/kbj

Tak. Af samme grund er YouTube-links ikke velkomne her. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 27. okt 2008, 17:54 (CET)

Hej det kunne være rart vis nogle gad skrive om de interne stridigheder i DKP mens ole sohn var formand og tiden op til han meldte sig in i SF. - 1. marts 2010, 00:18(CET) (Skrev Tyrlop (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hold da op, hvor den artikel er tendentiøs. Alene det, at man bringer en henvisning til Dagbladet BT siger alt om manglende neutralitet omkring politikeren Ole Sohn. Det er i værste "brevkasse"-stil, som ikke ligner Wikipedia. Så hvad med at slette disse stærkt farvede afsnit og se på, hvad manden og politikeren ER i dagens samfund? --hansjorn 24. apr 2011, 07:27 (CEST)

Der er en fejl i referencen til netop BT - man ryger ind på DR Update på den ene og på den anden er det blot en simpel henvisning til BT. Hvilket igen tyder på overfladiskhed i beskrivelsen af Sohn ... --hansjorn 24. apr 2011, 07:31 (CEST)
Fejlen er rettet. --Villy Fink Isaksen 24. apr 2011, 07:48 (CEST)