Diskussion:Oralsex

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Stødende Billede[rediger kildetekst]

Andre der synes at billedet måske er en smule voldsomt? Altså, en af de tegnede billeder er måske mere passende. Eller bare en advarsel, som f.eks. {{adult}} (Skrev Oelting (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Med billedets nuværende størrelse finder jeg det snarere for utydeligt, men det er da prisværdigt at User:Afhammer vil indlade sig på oralsex for Wikipedias skyld. --Palnatoke 1. jan 2007 kl. 22:49 (CET)
På engwiki har de nogle tegnede billeder, burde vi ikk sætte dem ind istedet? Synes de nuværende billeder er lidt for stødende. Pacx 30. apr 2011, 21:29 (CEST)

Jeg kan se at jeg ikke er den eneste der syntes, billederne er for voldsomme. (Skrev 90.184.201.211 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Wikipedia er ikke cencureret selvom man kunne blive i tvivl når man ser den engelske Wikipedia. Hvis man slår op på artiklen "Oralsex" så må det vel være fordi man er interesseret i emnet. Hvis man deriomod slår Tunge op så skal man selvfølgelig ikke se denne form for brug af tungen. --MGA73 22. dec 2011, 22:23 (CET)
Hvad sker der for os danskere? Vi er de eneste så vidt jeg kan se der bruger billedet. Egentlig burde vi have sådan en stopper der beder om din alder hvis vi skal have sådan nogle billeder. Jeg synes det skal slettes! --Rasmusbyg 10. feb 2012, 18:23 (CET)
Hvis man er gammel nok til at læse artiklen, er man vel også gammel nok til at se billedet. Hvis du kan finde et bedre billede, der illustrerer det samme, så sig endelig til. --Palnatoke 10. feb 2012, 20:01 (CET)
Er enig med Palnatoke, og sådan kan oralsex se ud. Billedet Fotografiet er desværre af teknisk dårlig kvalitet (fotonørden i mig der taler), så et billede i bedre teknisk kvalitet velkommes. Philaweb 10. feb 2012, 20:11 (CET)
Hvad angår anvendelsen af illustrationer på seksualrelaterede artikler, lader der til internationalt at være stemning for tegninger snarere end fotografier - hvis man ønsker en sådan stemning gjort til en redaktionel linje på dawiki, skal det vel drøftes i forbindelse med stilmanualen og/eller ved brønden. --Palnatoke 10. feb 2012, 21:08 (CET)
Jeg har i dag formastet mig til at udskifte billedet af Fellatio. I den forbindelse har et "ægte" billede veget pladsen for et tegnet. Begrundelsen ligger primært i at det tidligere billede var mindre illustrativt end tegningen, der har afløst det; jeg er personligt ikke overdrevet bekymret for at støde folk (ikke mindst efter at denne test for mig viser at Wikipedia præsenterer særdeles begrænsede mængder stødende billeder i det hele taget), men jeg foretrækker at illustrationer i artikler faktisk er illustrative. Jeg vil således ikke have et problem med at skifte tilbage til et fotografi - med mindre det, som det tidligere billede, betyder en forringelse af det illustrative element, et billede bør være for en artikel. --Medic (Lindblad) 10. feb 2012, 21:13 (CET)