Diskussion:Orfeus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Folketro Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketro, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketro-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Grækenland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Grækenland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Grækenland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Untitled[redigér wikikode]

212.99.255.41 skrev i artiklen: Jeg har fået fortalt historien sådan, at Orfeus kunne forføre Hades til at gå med på Orfeus ønske om at få hans kvinde tilbage, men at hun ikke måtte se mod lyset på vej op af Hades. Hun skulle have lukket øjne. Men lige inden de drager op af hullen sammen, åbner hun øjene og dermed mister han hende for evighed.