Diskussion:Papaja

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Hov, var det rigtigt omdirigeret? Jeg er ikke helt ferm til det.

Dansk Sprognævn har nu "papaja" som eneste rigtige stavning. --Thathánka Íyotake 27. mar 2008, 01:26 (CET)

Omdirigeringen virker, men du bør benytte "flyt"-fanebladet i stedet, så historikken kommer med. --Palnatoke 27. mar 2008, 06:37 (CET)
Nå, sådan. Nu er jeg med. --Thathánka Íyotake 30. mar 2008, 01:53 (CET)

Diskussion:Papaya kopieret ind her[rediger kildetekst]

Skal linket på den engelske side henvise til papaya eller melontræ (Carica papaya)? Der er vist kun en side om emnet på engelsk wiki. Isfisk 8. dec 2004 kl. 14:45 (CET)

Hvorfor ikke løse problemet ved også kun at have en side på dansk? Der er ikke ret meget tekst, og jeg synes det med fordel kan samles i én artikel. Byrial 8. dec 2004 kl. 18:20 (CET)

Hej Isfisk og Byrial

Det kan man da godt gøre, men det forekommer mig at være godt for klarheden, at man holder planterne (som botaniske genstande) ude fra de produkter, der kan hentes fra dem. Det er i hvert fald hvad både andre og jeg selv har gjort systematisk i et års tid nu. Men for en sikkerheds skyld: det er i orden for mig, hvis I samler de to artikler i én, når det giver problemer at få anbragt interwiki-linket.
Mvh. --Sten Porse 8. dec 2004 kl. 19:42 (CET)
Hej Sten
Det forstår jeg ikke helt. Har du ikke for nylig flyttet teksten om anvendelse af havre som fødevareprodukt fra havre til Havre (Avena sativa), og var det ikke i modstrid med at du her siger at du systematisk adskiller artikler om planter fra artikler om produkter som fås fra dem? Jeg synes at det var fornuftigt at samskrive havre-artiklerne, og ser ikke nogen principiel forskel mellem det og papaya og Melontræ. Hvad er forskellen? Byrial 8. dec 2004 kl. 20:14 (CET)