Diskussion:Paradise Hotel (Danmark, sæson 8)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Uencyklopædisk[redigér wikikode]

Jeg synes ærlig talt at alle disse artikler om sæsoner af paradise hotel er af så dårlig kvalitet, at de enten burde slettes eller sammenskrives med artiklen Paradise Hotel (Danmark). Der står ingenting i artiklerne, men er bare lister på lister. Der er ingen kilder. Ja jeg ved godt der er mange i Danmark der kender Paradise Hotel og ser Paradise Hotel, men derfor kan man vel ikke bare lade en artikel, af så dårlig kvalitet, blive. Det kan godt være det bare er mig, der synes at kvalitet er vigtigere end kvantitet (antal af artikler). --Rasmusbyg 11. feb 2012, 13:35 (CET)

Vi kan ikke give noget link hvor vi fandt deres fulde navne. Vi lavede research på facebook. Og selvfølgelig hvem der er inde eller ude kan du se på tv, viaplay eller på tv3's hjemmeside. Og grunden til den har en sæson har en seperat artikel, er fordi de vil fylde for meget på hovedartiklen. Det gjorde vi i starten, men der var ikke plads til det.--Mesmermann 12. feb 2012, 00:37 (CET)
Ja men en artikel kan altså ikke bare bestå af en liste over navne og så en lille liste over data. Det synes jeg bare ikke er godt nok. --Rasmusbyg 12. feb 2012, 00:44 (CET)
Se denne artikel fra engelsk wikipedia. Ja det er godt nok big brother, men den går meget mere i dybden med sæsonen, det er en rigtig artikel med kilder, produktion, baggrund ol. --Rasmusbyg 12. feb 2012, 00:49 (CET)
Det mest praktiske ville nok være at nøjes med at indskrive tabellen ind i Paradise Hotel (Danmark). Trade 12. feb 2012, 00:54 (CET)
Kan vi så ikke gøre sådan at på Paradise Hotel (Danmark), at listerne bliver gemt. Altså at man skal trykke på en knap også folder den sæson sig ud. Rasmus Byg: Over i USA så dem der rette wikipedia er syrenørder. Der er ingen der gider at læse om detaljer.--Mesmermann 12. feb 2012, 12:05 (CET)
Nej men så er det altså heller ikke en encyklopædisk artikel. Artiklen om kat skulle i din logik bare være følgende: Kat er et dyr med 4 poter og en hale, den ser godt om natten. osv. Jeg tror måske du ville have godt af at læse lidt om hvad wikipedia er og ikke er. --Rasmusbyg 12. feb 2012, 12:09 (CET)
Jeg har forsøgt at bevare tabellerne i Paradise Hotel. Har du noget imod at jeg indfletter sæsonartiklerne nu? Mvh. Trade 12. feb 2012, 12:15 (CET)

Trade jeg synes ikke det er nok, for det gør ikke artiklen om PH bedre (snarere omvendt). Jeg synes der bør tages en diskussion om hvordan sådanne artikler skal opbygges og hvad de skal indeholde. Jeg har lagt op til den på Diskussion:Paradise Hotel (Danmark) synes ikke der skal gøres noget før vi har taget diskussionen. --Rasmusbyg 12. feb 2012, 12:26 (CET)

Semibeskyttet[redigér wikikode]

Jeg har semibeskyttet artiklen, da der er for mange umodne IP-brugere der ikke kan være seriøse i redigeringerne. --Pixi Uno (diskussion) 7. apr 2012, 01:59 (CEST)

Præmiepulje[redigér wikikode]

Vinderne af Paradise Hotel DK 8 vandt kun 225.000 kroner hver. Kimie solgte sin partner (Hairon) for 50.000 kroner, som blev taget fra finalepuljen, hvilket efterlader 450.000 kroner tilbage i finalepuljen.

Kilder:

(skrev Martinicious (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)