Diskussion:Parasolfod

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sammenskrivning?[rediger kildetekst]

Der er tale om et meget {{snævert emne}}, og parasolfødder har vel ret begrænset anvendelse, bortset fra som en del af en parasol. Jeg kan ikke finde nogen artikel om emnet på noget anden sprogversion af Wikipedia, og kun meget begrænset omtale. Jeg mener at artiklen bærer præg af {{Førstehåndsforskning}}. Ping Bruger:Fnielsen.

For min skyld kan man fint sammenskrive uden et sammenskrivningsforslag. --Madglad (diskussion) 3. aug 2020, 15:31 (CEST)

Helt enig. Foden er næppe interessant i sig selv. Udgangspunktet bør være parasollen, hvor man kan beskrive tilbehør. --|EPO| COM: 3. aug 2020, 16:32 (CEST)
Gjort --Madglad (diskussion) 4. aug 2020, 22:37 (CEST)

Reklamer og fremhævning af enkeltfirma[rediger kildetekst]

Jeg fjerner reklamer og fremhævning af enkeltfirma. Se nærmere forklaring på Brugerdiskussion:Fnielsen#Brug_fornuftige_kilder_og_lad_være_med_at_fremhæve_enkeltfirmaer. --Madglad (diskussion) 3. aug 2020, 15:31 (CEST)

Kategorisering[rediger kildetekst]

Artiklen er kategoriseret i Kategori:Redskaber. Kan man betegne en parasolfod som et redskab? Et redskab er efter min mening noget man mere aktivt og midlertidigt bruger i forbindelse med at udføre et arbejde. --Madglad (diskussion) 3. aug 2020, 15:31 (CEST)

Nu har jeg flyttet den op til "Fysiske objekter". — Fnielsen (diskussion) 3. aug 2020, 16:02 (CEST)