Diskussion:Paris Hilton

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dette er diskussionssiden til diskussion om forbedringer af artiklen Paris Hilton

Artikel-regler

Hvad var der galt med ændringen om at hun var mest kendt for hendes sex-video? Det var det der gjorde hende kendt, og ikke at hun har haft mange kærester? --Poker-DM 8. okt 2008, 11:40 (CEST)

Du skrev primært kendt for hendes sex-video men det rigtige er vel snarere at hun blev kendt via den og nu i højere grad er kendt som den dumme blondine i forskellige tv-serier. Kinamand 8. okt 2008, 12:00 (CEST)
Det er vel også ganske NPOV at sige at kun primært er/blev kendt for hendes sexvideo. Jeg ved ikke hvad du mener med "den dumme blondine i forskellige tv-serier", men jeg antager du mener hendes mange engagementer i det amerikanske og internationale mediebillede. At hun yderlige har udnyttet sin kendis-status til at lancere diverse parfumer og albums er en anden sag. At medierne er begyndt at vise interesse for hendes kærlighedsliv og "hendes mange mænd", foruden hendes liv i al almindelig er jo blev blot en sidegevinst som følge af hendes kendisstatus som NETOP er opnået gennem hendes sexvideo. Var hendes sexvideo ikke kommet frem, var det vel diskutabelt om hun overhovedet ville have haft artikelhøjde i da.wiki og jeg mener derfor at det skal fremgå tydelige hvad det er der er skyld i hendes kendisstatus. --Poker-DM 8. okt 2008, 12:21 (CEST)
Grundet den manglende respons tillader jeg mig at ændre artiklen tilbage til mine udemærkede rettelser.--Poker-DM 9. okt 2008, 17:48 (CEST)
Når nu vi er to der ikke er enig med dig kunne du vel i det mindste begrunde hvorfor du mener hun primært er kendt for sexhjemmevideoen? Kinamand 9. okt 2008, 20:53 (CEST)
Her bliver hun omtalt som overblondinen og som hotelarvingen: [1] og her omtalt som kendt for at være kendt [2] og her [3] kendt for at være kendt. Kinamand 9. okt 2008, 21:00 (CEST)
Der findes massere af piger, der har optrådt på en video uden at de er kommet på Wikipedia. Så mit bedste bud er, at hun var godt kendt i forvejen. --MGA73 13. okt 2008, 12:04 (CEST)

Er det måske ikke liiiiiiiiige i overkanten at putte hende i kategorien "Kriminelle"? --Lhademmor 30. jan 2009, 14:34 (CET)

Jo kriminelle kan også betyder morder så jeg retter til det mere præcise "Kategori:Personer der har kørt bil i påvirket tilstand". Kinamand 31. jan 2009, 14:58 (CET)