Diskussion:Partikel (fysik)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fysik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fysik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fysik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Uenig i forslaget om sammenskrivning. Elementarpartikler er netop en underklasse af fysike partikler, jvf. artiklerne. --Martin 25. jul 2006 kl. 11:54 (CEST)

Jeg kan se på din brugerside, at du givetvis ved meget mere om dette emne, end jeg. Derfor går jeg ud fra, at du har ret. Men når jeg læser denne artikel og artiklen om elementarpartikel kan jeg ikke rigtigt se forskellen udover, at en partikel - til forskel fra en elementarpartikel - også kan være et molekyle. Hvis du skriver en indledning til én af artiklerne, der skærer det lidt ud i pap, tror jeg, at det ville blive lettere at forstå.--Bsh 25. jul 2006 kl. 12:21 (CEST)
Jeg har omskrevet Elementarpartikel lidt. Giv gerne lidt feedback eller stil opklarende spørgsmål, disse vil hjælpe mig til at afklare hvad der mangler. --Martin 25. jul 2006 kl. 15:38 (CEST)
Jeg synes, det er blevet en hel del nemmere at forstå nu! Jeg tror, at det, der er med til at gøre dette emne svært,er, at der gennem tiden er kommet så mange "nye" partikler til og gamle modeller og teorier er blevet ændret.--Bsh 26. jul 2006 kl. 10:29 (CEST)
Tak for det. Kom gerne med forslag til andre (fysik-)artikler der skal gøres mere klare :-) --Martin 26. jul 2006 kl. 10:32 (CEST)