Diskussion:Paul Christian Stemann Olrik

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

@Prebenped: Hvad er relevansen er artiklen? Oplysninger om fødsels- og dødsdato, forældre, gravsted, giftestand etc. er nyttige i en biograf, men en person skal have gjort noget særligt for at være relevant at have en artikel om i Wikipedia. Hvad er specielt ved Paul Christian Stemann Olrik? --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 18. aug 2021, 19:40 (CEST)

Jeg har vist besvaret Deres spørgsmål. Artiklen var ikke afsluttet, inden De reagerede ved at betvivle notabiliteten for en ridder af Dannebrog. Nu har De ødelagt artiklen, man kan ikke printe kopier af den til undervisningsbrug uden Deres bemærkning.

Preben Pedersen

@Prebenped:. Hr. Preben Pedersen. En artikel skal til enhver tid opfylde Wikipedias kriterier for artikler. Jeg betvivlede relevansen af artiklen da De havde udført 8 redigeringer af artiklen uden at det på det tidspunkt på nogen måde fremgik om og hvordan Paul Christian Stemann Olrik er nok bemærkelsesværdig til at berettige en artikel på Wikipedia. Nu efter endnu flere redigeringer fra Deres side fremgår det at han var ridder af Dannebrog. Men jeg bemærker at indholdet af artiklen ikke kan verificeres bortset fra kirkebogsoplysninger og uddannelse. Idet jeg henviser til Wikipedias politik vedrørende verificerbarhed, vil jeg derfor nu indsætte en anden kvalitetsanmærkning af artiklen. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 18. aug 2021, 21:33 (CEST)

Kopieret gammel tekst[rediger kildetekst]

Stort set hele artiklen er afskrift fra Familien Olriks Slægtebog, 2. Udgave København 1901 af Hans Olrik. Det ville have været lovligt hvis det vel at mærke var anført at teksten er skrevet af Hans Olrik, da jeg antager at forfatteren har været død i over 70 år. Men sprogbrugen bærer præg af sin alder og bør omskrives til moderne dansk. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 18. aug 2021, 23:50 (CEST)