Diskussion:Pierre Collignon

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne Wikipedia-artikel er omtalt i følgende kilde(r):
  • "Sincere 7: Intermezzo – Intern Krise". Radio24syv. 19. maj 2015.

At udtrykket "en collignon" er blevet taget i brug er dokumenteret i Fagbladet Journalisten (på hjemmesiden 18.sept. 2009, hvilket desuden illustrerer at det er et relevant emne/udtryk for journalister og om journalistik. Sagen er bestemt relevant - både fagligt og almentnyttigt - da den handler om journalistiske metoder og forholdet mellem medier og "magthavere". Selve forløbet har skam også været dækket af Journalisten (på hjemmesiden 17.september 2009) samt andre medier. Der er kildeangivelser i dette wiki-opslag, og sproget er redigeret, så det er mere sobert og beskriver sagsforløbet neutralt.

Der er ikke noget at komme efter: Sagen og udtrykket er relevant og skal dokumenteres. Det afspejler et fagligt aspekt og har almen interesse for offentligheden. Hvis dansk wikipedia skal være relevant, så skal man naturligvis have relevante informationer. Ting, der ikke er skrevet særligt godt eller neutralt, kan redigeres eller ændres fremfor at slette dem.

Wikipedia er ikke stedet hvor man udbreder nyopfundne udtryk. Hvis udtrykket bliver optaget i en ordbog eller anvendt af mange forskellige troværdige kilder over en længere periode, så kan det diskuteres om det skal nævnes, men ikke på det nuværende stadie. Jeg har desuden omformuleret og præciseret omkring sagen og håber at den nuværende version er tilfredstillende. --Saddhiyama 18. sep 2009, 22:56 (CEST)
Selve sagsforløbet er (stærkt) interessant og relevant. Begrebet måske ikke så meget. Jeg synes versionen som den er nu, er helt okay, hvor den beskriver sagsforløbet og blot nævner, at udtrykket opstod (og at det er satirisk) - med kildehenvisninger og sagligt/neutralt sprog. Vhs 18. sep 2009, 23:07 (CEST)