Diskussion:Pirates of the Caribbean: Død mands kiste

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hej alle. Her er en lille klage fra Sjælland. Den klaphat der har skrevet "Ostindisk Handelskompagni" må gerne dø langsomt!! Det heder "Østindisk" ikke "Ostindisk". Jeg har selv rettet det fordi det irriterede mig.

Husk det til en anden gang.

Kærlig Hilsen Sabine Thilgreen--Sabine Thilgreen 29. nov 2011, 15:57 (CET)

Hejsa. Godt du fik det rettet. Men så er der vel ingen grund til at ligefrem "klage" over det. Det er jo bare så hurtigt fjernet alligevel, ikke? :-)

-- Greasysweet 29. nov 2011, 15:59 (CET) -

Hej Greasysweet. Undskyld jeg flippede lidt ud over det, men sådan noget kan VIRKELIG irritere mig. ;) Er det dig der har skrevet det?? De har også skrevet det i underteksterne til filmen. =| --Sabine Thilgreen 29. nov 2011, 16:09 (CET)

Nej, det har jeg ikke, heldigvis. Jeg kan godt forstå det kunne virke lidt irriterende, så det er godt, at det kan rettes :) - Greasysweet 29. nov 2011, 16:12 (CET) -
Problemet er bare, at det slet ikke skulle rettes. Dengang i 1600-tallet skrev man nemlig navnet med O og ikke med Ø. Vi har også artikler om Ostindien og Ostindisk Kompagni, for det kaldte man simpelthen tingene dengang. Sproget har så ændret sig imellemtiden, men det gør ikke de gamle navne forkerte. Og et britisk firma har i hvert fald aldrig stavet deres navn med et dansk Ø. --Dannebrog Spy 29. nov 2011, 16:32 (CET)