Diskussion:Planter

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg forstår ikke, hvordan Svampe kan være Løvplanter og dermed del af Planteriget, samtidig med at de hører med til svamperiget (Mycota) - der trænges en forklaring. --Palnatoke 6. jun 2005 kl. 10:57 (CEST)

Med mindre der er tale om en speciel underafdeling, der tidligere har været karakteriseret som svampe, er der også forkert, ligesom bakterier heller ikke er planter.
Og så mener jeg at vi generelt bør gå over til at beskrive 5 riger, eubakterier, archaebakterier, dyr, planter og svampe, da det, så vidt jeg har forstået, er den fortrukne opdeling i dag.Furbo 2. jul 2005 kl. 10:13 (CEST)

Viridaeplantae[rediger kildetekst]

Her nævnes Viridaeplantae, men andre steder skrives Viridiplantae. Er de to ord synonymer? --Blanu 6. sep 2005 kl. 09:48 (CEST)