Diskussion:Playmaker

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Handball pictogram Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Håndbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af håndboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Det er efter min mening for snæversynet kun at have ca. 6 spiller af hvert køn. Jesper Mortensen 2. apr 2007 kl. 12:25 (CEST)

Hvilke spillere mener du mangler på listen? Der er ikke nogen fast skabelon for hvor mange der må stå listet som "kendte", men det er rimeligt nok at man nøjes med dem der er "alment kendte" - altså spillere der må forventes at være kendt af "almindeligt håndboldinteresserede" folk. Af de navne der står på listen nu kender jeg (der er moderat håndboldinteresseret) ca. halvdelen - hvilket virker helt fint (jeg går ud fra at dem jeg ikke kender kendes af folk der er mere interesserede i sporten). Der er i øvrigt 9 herrespillere og 7 damespillere listet pt. --JGC 2. apr 2007 kl. 12:34 (CEST)
Jeg vil da bare opfordre til, at der bliver tilføjet nogle flere navne. --Arne (Amjaabc) 5. apr 2007 kl. 19:02 (CEST)