Diskussion:Podcasting

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Mere end DR[redigér wikikode]

Kunne det ikke være en ide at vi skrev lidt om hvad der sker på den danske podcast scene? Der er jo efterhånden kommet nogen få danske "ikke DR" podcasts - jeg har gætter på at der pt. er ca. 30 aktive podcastere i danmark - om få år er der sikkert en del mere og så er der jo ingen der kan huske hvordan det var dengang tilbage i 2006 :-)

Du skal være velkommen til at skrive om udviklingen. Men husk dog på, at det ikke skal handle om Danmark alene. Artiklen skal omhandle begrebet Podcasting og ikke, hvad der podcastes i Danmark. Dette også pga. at udviklingen hurtigt kan gøre omtale af visse projekter forældede. --|EPO| 16. aug 2006 kl. 22:50 (CEST)

Hvor skal vi hen med artiklen om podcasting[redigér wikikode]

Jeg har igen forsøgt mig med et par ændringer i Wikipedia om Podcasting, hvorefter du bare har slettet det. I dag har jeg forsøgt at rette mere til, for der var en del fejl, det er stadig ikke perfekt, men før jeg bruger mere tid på det, vil jeg lige finde ud af, om der er en grund til, at du igen har slettet ændringer. Jeg kender flere, som ikke gider gå ind og bidrage, fordi det bare bliver slettet.

Jeg beskæftiger mig endog meget med podcast og podcasting, både i Danmark og internationalt, og derfor vil jeg gerne kunne bidrage med min viden til Wikipedia. Jeg skriver gerne i samarbejde med andre, og den danske artikel skulle gerne kunne vokse og blive mere interessant. Det er svært. hvis det, man skriver bare bliver slettet.

Den er, har jeg bemærket, blevet kortere og kortere - og det synes jeg er synd.

Jeg kan henvise til den svenske Wikipedia, som er langt mere interessant og omfattende http://sv.wikipedia.org/wiki/Podcast

Karin Høgh http://www.podblog.dk Journalist, foredragsholder, kursusleder, skribent Diplom IT, afsluttende projekt om podcasting

Besvaret i privat e-mail (hvortil ovenstående også blev sendt). - Kåre Thor Olsen (Kaare) 12. dec 2006 kl. 16:47 (CET)

iPod??[redigér wikikode]

er podcasting et ord a iPod og broadcastin? tror ikke det har noget med iPod at gøre. Lyder lidt merkeligt.

Brudt lænke?[redigér wikikode]

http://db.podhead.dk/pod/pod_shows$gen.QueryViewByKey?P_ID=3&Z_CHK=13176, "Liste over alle danske podcast." ser ikke ud til at virke (tom side eller "Connection closed by remote server") --The Astronomer 18. mar 2011, 20:38 (CET)