Diskussion:Poker

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spil og Lege Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spil og Lege, et forsøg på at koordinere oprettelsen af spil- og legerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Gustav Hansen[rediger kildetekst]

Lad venligst være med at slette link til Gustav Hansen, som i den grad har været med til at sætte Danmark på landkortet i pokersammenhæng og er respekteret som værende blandt verdens 10 bedste pokerspillere.

Jeg vil mene at det nærmer sig redigeringskrig, da de sidste m a n g e redigeringer kun har været ind og ud med Gustav Hansen. Jeg e r enig med Wegge om at personer ikke er relevante i en artikel om spillet. Omvendt - er han et gudsbenådet lys og unikum udi spillets ædle gerninger, må der jo være stof til en (NPOV) artikel om ham, og dermed kan linket vel være dér, hvis den pågældende pokerside er nogenlunde neutral. Vi er ikke en reklamesøjle, så promoverende artikler er ikke velsete. --Jørgen 26. aug 2005 kl. 14:09 (CEST)

Det er noget pjat at sige, at det er irrelevant at have et link til et portræt af Danmarks bedste pokerspiller. Enkeltpersoner har stor betydning. Det er mennesker, der skaber historien, og hvis der var en bedre eller mere berømt spiller i Danmark end Gustav Hansen, så kunne man udmærket have et link til ham/hende. Men det er der ikke.

Det svarer til ikke at ville nævne Dronning Margrethe eller Anders Fogh Rasmussen i en artikel om Danmark, fordi der er tale om enkeltpersoner. Selvfølgelig bør man nævne enkeltpersoner, når de har en stor betydning i forhold til et det emne, man beskæftiger sig med. Også inden for spil, jvf. artiklen om skak, hvor Gary Kasparov naturligvis er nævnt, fordi han er et unikum og et geni - sandsynligvis en af de bedste gennem tiderne.

Kom med nogle ordentlige argumenter. Jeg venter gerne - ellers lægger jeg linket ind igen.

Det dummeste du kan gøre, er at lægge linket på artiklen igen, nu hvor du har fået en opfordring til at tlade være med det. Det eneste det fører til, er at din IP-adresse vil blive udelukket fra at redigere. Det vil måske komme som en overraskelse for dig, men der er ikke links til hverken http://www.venstre.dk eller http://www.kongehuset.dk under eksterne henvisninger i artiklen Danmark. Der er søreme heller ikke en ekstern henvisning til en side om Gary Kasparov fra Skak. Så dit argument falder på stengrund. -- Bruger:Wegge 26. aug 2005 kl. 16:37 (CEST)

Lad være med at lægge link ind til eksterne sider om enkeltpersoner for et generelt emne som poker. Hvis Gustav Hansen er vigtig så lav en Wikipedia side om ham, og læg den eksterne henvisning på den side. Det er bare at clicke på det røde link ovenfor. Du kan så lave et afsnit om vigtige danske pokerspillere på pokersiden, og lave en intern henvisning til ham der.

For emner som poker hvor der er kraftige kommercielle interesser af tvivlsom lødighed bør man helt undgå eksterne henvisninger, fordi de bliver mål for spam. Men helt generelt er det bedre at gå "omvejen" omkring en Wikipedia side om personen, også for mindre følsomme emner.--Per Abrahamsen 26. aug 2005 kl. 17:00 (CEST)

Årsag til det eksterne link[rediger kildetekst]

Jeg blokerede den anonyme bruger der vedholdende forsøgte at sætte et irelevant link på siden. Det udløste en meget fornærmet reaktion, som fik mig til at blive lidt nysgerrig efter hvad årsagen var. Efter lidt arbejde med google, fandt jeg frem til denne side, der vist giver et ret klart billede af Christian Kongsteds interesser i at manipulere. Desværre for ham er hans kompetence i søgemaskineoptimering ikke god nok til at han har opdaget at værdien af et udgående link fra en wikipedia side er lig nul, da de er forsynet med attributten rel="nofollow", hvilket betyder at de ikke bliver brugt til popularitetsberregning hos søgemaskinerne.

Jeg vil derfor sørge for at sætte hele domænet på spam blacklisten. -- Bruger:Wegge 26. aug 2005 kl. 23:01 (CEST)

Opdatering[rediger kildetekst]

Poker er ikke længere regnet for hasardspil i Danmark, jf. Danske Spils monopolbrud.