Diskussion:Poul Schlüter

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
EU Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt EU, et forsøg på at koordinere oprettelsen af EU-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Der er en redirect hertil fra "Poul Schluter". Skal der være det? Hvis alle tænkelige stavefejl bliver det til mange opslag. --Surelars 12. aug 2004 kl. 00:54 (CEST)


Jeg ville ikke selv have oprettet den omdirigering, men det må siges at fjernelse af diakritiske tegn ikke er en særlig usandsynlig fejl - specielt hvis man kke har det pågældende tegn på sit tastatur - så jeg synes ikke at den skal fjernes. Jeg tror ikke at mange omdirigeringssider i sig selv kan være et problem, hverken serverbelastningsmæssigt eller på anden måde. Byrial 12. aug 2004 kl. 17:28 (CEST)

Det kan du have ret i. --Surelars 13. aug 2004 kl. 00:41 (CEST)

När ledde han partiet?[redigér wikikode]

Jag håller på att skriva en artikel på svenska wikipedia om Poul Schlüter och är lite förvirrad över när/hur han ledde partiet. Han var Konservatives politiske ledere 1974-1993 medan han var formand for de Konservative 1974-1977 og 1981-1993. Rör det sig om två olika poster och blir båda tillsatta genom val? Är rollen som politisk ledare betydligt viktigare än den som formand? Gunnar Larsson 11. jun 2006 kl. 11:42 (CEST)

Har tilføjet Mellemnavn og opl. om 3 ægteskaber. Mangler inf. om fader og moder[redigér wikikode]

Jeg har tilføjet mellemnavnet 'Holmskov' i indledningen og de 3 ægteskaber, og bygget den op som Anker Jørgensens med rubrikken : 'Biografi' Kilde : http://www.danskefilm.dk/index2.html Mangler information om faderen og moderen. --John Peters 15. nov 2007, 10:22 (CET)

Hedder Poul Schlüters sidste hustru Vessel eller Wessel[redigér wikikode]

Jeg bemærker der er to stavemåder i artiklen. Det skulle være usandsynligt, at Anne Marie ved sit ægteskab ændrer V til W. Karsten Bräuner

Nogen speciel grund til det pågældende billede?[redigér wikikode]

Jeg undrede mig lidt over valget af billede (http://da.wikipedia.org/wiki/Fil:Poul_Schl%C3%BCter_-_original.jpg) til artiklen. Er der nogen speciel grund til at netop dette billede er brugt? Det er lidt besynderligt at bruge et billede, hvor Schlüter ser ud til at være ved at skyde en form for løb igang til at illustrere et opslag om en statsminister...

Mojowiha 27. nov 2011, 14:56 (CET)