Diskussion:Prikkede bjergtrøje

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Er der andre prikkede bjergtrøjer?[redigér wikikode]

Er der virkeligt andre prikkede bjergtrøjer eller er (Tour de France) ikke fuldstændigt overflødigt? --Peter Andersen 21. jul 2006 kl. 21:04 (CEST)

I følge den engelske wiki er der andre blandt andet Tour of Britain. Lennart Larsen 21. jul 2006 kl. 21:16 (CEST)
I alle tilfælde må Tour de France's trøje være hovedbetydningen og behøver derfor ikke parantes. Desuden: bør navnet ikke være prikkede bjergtrøje, da navnet vel er 'den prikkede bjergtrøje' i bestemt form hvoraf vi altid udelader den bestemte artikel (undtagen i titler) ? Ligesom Engelske Kanal. --Anjoe (Anders) 22. jul 2006 kl. 13:05 (CEST)
Om det er trøjens brug i Tour de France, der giver den dens hoved betydning, skal jeg ikke kunne sige. Men jeg mener også, at det er sprogligt korrekt, at kalde artiklen "prikkede bjergtrøje" eller "den prikkede bjergtrøje".--Bsh 22. jul 2006 kl. 14:07 (CEST)
Jeg har nu flyttet artiklen. Jeg forslår at man indsætter en flertydig skabelon øverst, når man har skrevet artikler om andre bjergtrøjer. --Anjoe (Anders) 23. jul 2006 kl. 15:06 (CEST)