Diskussion:Psykopati

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Er der fejl eller mangler, vær rar at ændre i teksten.

wildt. 13. marts 2004

Sammenskrivning[redigér wikikode]

Jeg foreslår at artiklen psykopati bliver skrevet ind i artiklen Dyssocial da psykopati er en forældet betegnelse og i dag bruges ordet dyssocial.

Christian89 12. okt 2007, 16:50 (CEST)

Jeg mener at artiklen bør bibeholdes som en selvstændig artikel, af de grunde der nævnes i artiklens indledning. Den engelske wiki har også et selvstændigt artikel omkring psykopati. Men det er måske en god idé at flytte noget af stoffet til Dyssocial personlighedsforstyrrelse, f.eks. det omkring de diagnostiske kriterier. --Anders (ABC) 27. okt 2009, 12:10 (CET)

(bruger: 234) -Jeg mener at psykopati skal have en side for sig selv.(skrev 87.48.22.225 (diskussion • bidrag) 16. jun 2014, 10:13‎. Husk at signere dine indlæg.)

Det er nu ikke rigtigt, at betegnelsen "psykopati" er forældet. Den benyttes stadig, og det er i hvert fald ligegyldigt, om den skulle lyde "nedsættende", for det kan man ligeså godt sige om ordet "dyssocial" - eller for sags skyld om "epilepsi" eller "kræft". I øvrigt stiller psykopater sig ligegyldige til den slags diskussioner. De vil bare have magt.
Og så undres jeg over, hvorfor diagnoser står med stort forbogstav. Både "forkølelse", "hovedpine" og "dyssocial" skrives med småt. De er ikke personnavne. Mvh --Nordfra (diskussion) 25. apr 2019, 17:39 (CEST)