Diskussion:Pyramidespil

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Spil og Lege Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spil og Lege, et forsøg på at koordinere oprettelsen af spil- og legerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Er det ikke på kanten af de faktuelle at sidestille pyramidespil med MLM? Jeg er mest stemt for at fjerne den, men jeg vil gerne høre hvad i andre mener. --Bruger:Wegge 19. apr 2005 kl. 23:37 (CEST)

Det er måske et spm om formulering. Du har ret - mlm er lovligt i modsætning til pyramidespil. Men det er stadig måder at sælge på som ligner hinanden. Thomas Maarup
Jeg ved godt at jeg lyder lidt bøsig nu, men en af de ting der indgår i et leksikon, er netop at finde den perfekte formulering. Du skal iøvrigt ikke føle dig personligt forpligtet til at besvare mit spørgsmål. Diskussionssiderne fungerer nemlig som et virtuelt redaktionsmøde, så det er her vi finder ud af hvad der hører med til et leksikon, og hvad der ikke gør. --Bruger:Wegge 19. apr 2005 kl. 23:52 (CEST)
Jeg sætter stor pris på præcision og stringens og din betænkning er helt rimelig. http://www.forbrug.dk/erhverv/love-og-regler/forbrugerlove/mfl-loven/retningslinier/mlm/ fortæller om forskellen men det er en større omgang og selv forbrugerombudsmanden synes tilsyneladende at det er svært. Thomas Maarup 20. apr 2005 kl. 00:11 (CEST)
Artiklen er fyldt med fejl og bør helt fjernes. Artiklen "Pyramideforetagender" dækker fint emnet. (skrev 80.163.5.2 (diskussion • bidrag) 24. aug 2010, 14:23. Husk at signere dine indlæg.)

Kategori[redigér wikikode]

Kan vi ikke fjerne kategorien kriminalitet eftersom pyramidespil er lovligt i flere lande og evt. erstatte det med noget med forretning? --Trade (diskussion) 11. maj 2013, 20:42 (CEST)

Kategori[redigér wikikode]

Artiklen bør ikke kategoriseres som spil/leg? Det er jo ikke et egentligt spil, sådan som Kongespil, skak eller Kalaha? (skrev 62.107.75.128 (diskussion • bidrag) 7. maj 2018, 16:08. Husk at signere dine indlæg.)

Det udelukker ikke kategorisering som "spil", at det ikke er et "egentligt spil". --Pugilist (diskussion) 7. maj 2018, 18:21 (CEST)