Diskussion:RNA

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Forskellen på RNA og DNA er mindre end der her er antydet. Thymin er jo blot methyl-uracil, altså et methyl, hvor der er koblet et CH3 på. Og forskellen på ribose og deoxyribose er blot et enkelt iltatom. Det vil nok være svært at forklare denne næsten-identitet, men jeg tror, at det er nødvendigt.(Skrev Terkild (diskussion • bidrag) 4. marts 2007. Husk at signere dine indlæg.)

Korrekt titel[rediger kildetekst]

Det er da ikke rigtigt, at "rna" er den korrekte titel på denne artikel? Hvis ordet indleder en overskrift, skal det jo staves med stort. --PhoenixV 22. jun 2007, 15:11 (CEST)

Enig. {{titelvariant}} er hermed fjernet.--C960657 2. aug 2007, 19:20 (CEST)

Bruges mRNA ikke til overføre informationer fra DNA i kernen, eller er det mig der er forkert på den?

OENS 24. jun 2007, 14:06 (CEST)

Jo, se også mRNA--Necessary Evil 3. aug 2007, 14:56 (CEST)