Diskussion:Rainer Werner Fassbinder

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Billeder på eksterne hjemmesider[rediger kildetekst]

Bruger:Fa bene si og jeg er lidt uenige om værdien af billeder, som findes på eksterne hjemmesider, bl.a. i forbindelse med denne artikel et billede fra Europapræmieren på Fassbinders "Byen, døden og affaldet" i 1987.

Min holdning er at sådanne links ikke bidrager med det store til artiklen, med mindre at billederne evt. kunne komme med i artiklen direkte. Fa bene si ønsker dog ikke at lægge dem på Commons, hvilket selvfølgelig er hans gode ret.

Hvad er andres holdning til dette? Min umiddelbart anke er at det strider imod retninglinen om at henvise til sin egen hjemmeside og at jeg i flere tilfælde ikke kan se at det bidrager nævneværdigt til artiklen. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 23. feb 2013, 00:58 (CET)