Brugerdiskussion:KnudW

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Kontaktinformation[redigér wikikode]

Jeg holder pause.


Ring ikke til mig, skriv ikke til mig på Facebook og har du kommentarer til min politiske overbevisning eller min seksuelle orientering, så hold dem for dig selv. Ellers kontakter jeg dine forældre.

Dette er KnudWs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til KnudW.

Arkiver

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 25. Jun 2019 05:30

Ikke reklame[redigér wikikode]

Hej Knud,

Jeg så egentligt godt dine beskeder vedrørende Heymate og Admill - som faktisk ikke var ment som reklame.

Umiddelbart tænkte jeg, at jeg ville oprette wikipedia-sider til dem på linje med https://da.wikipedia.org/wiki/Hungry.dk og https://da.wikipedia.org/wiki/Mybanker.dk dog med lidt flere informationer.

Dertil ville jeg oprette en artikel om Kenneth Andersen, som sammen med Jan Lehrmann (https://da.wikipedia.org/wiki/Jan_Lehrmann) har invisteret i Spain Holiday, som har været i flere medier. Derfor tænkte jeg, at det var relevant i forbindelse med, at man ikke altid ser det der sker, når kamearerne er slukket i Løvens Hule.

Jeg beklager meget, hvis det er blevet opfattet som reklame.

De bedste hilsner, Lasse

Iværksætter[redigér wikikode]

Hej Knud

Hvorfor må jeg ikke oprette Startinfo.dk, som et link til wiki-siden om iværksættere?

Startinfo.dk er - på samme måde som Wikipedia - en gratis informationsside finansieret af sponsorer.

Hvis du fx. ser Martin Thorbogs portræt (https://da.wikipedia.org/wiki/Martin_Thorborg), så er der link til Jubii.dk, hans bog E-pusher og meget mere....

Jeg forstår ikke forskellen... bortset fra han er stor og jeg er lille.

Jeg mener i øvrigt i al beskeden hed jeg kan bidrage til Wikipedia vedr. emnet iværksætteri. Det var fx. mig, der rettede de forlængst forældende links på siden om Iværksættere.

Mange hilsner Hans Peter

Hej Hans Peter Wolsing, lad mig prøve at svare. "Startinfo.dk" opfylder ikke kravene beskrevet i "Wikipedia:Kriterier for artikler". Som du selv skrev "han er stor og jeg er lille", derfor er der en almen interesse for Martin Thorborg, men ikke for din webside. Desuden ønskes det generet ikke, at brugere skriver om sig selv eller noget man har et nært forhold til, jf. "Wikipedia:Selvbiografier".--Kjeldjoh (diskussion) 11. jun 2019, 08:21 (CEST)

Vedr. Henry Heimlich[redigér wikikode]

Hej Knud,

Tak for din fine og hurtige feedback. Jeg havde ærligt talt ikke skænket det en tanke, at linket var kommercielt - det er det jo teknisk set også til den artikel, jeg henviser til (man kan købe adgange til artikler), som du har ladet blive. Jeg mener at linket har sin berettigelse, da det valideres af netop dem, som dagligt står med det her i både praksis og undervisningsform, og især fordi der faktisk gives konkret viden om manøvren, viden man får helt uden at skulle betale (og man er heller ikke direkte i det univers på siden, hvor man kan købe).

Jeg mener stadig at henvisningen har en berettigelse ud fra ovenstående. Hvad mener du?

Med venlig hilsen Mads(skrev Madsandersen5000 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Mads. Jeg fandt et godt alternativ på Sundhed.dk. Mvh KnudW (diskussion) 13. jun 2019, 15:59 (CEST)

Sletting av Artikell på An-Magritt Wibell Nygaard-Ech[redigér wikikode]

Jeg skriver på norsk, og håper det er greit for deg? Jeg lurer på hvorfor du sletter artikkelen om An-Magritt Wibell Nygaard-Ech? Hvis det er slik at det kun kreves litt omskrivning av bioen fra den danske forfatterforening, så kan du vel bare varsle meg om det! Resten er jo bare en opplisting over utgivelser, og den blir jo likens om den ligger den ene eller andre nettsiden! mvh Frode Håkonsen

Hej Frode. Da artiklen allerede har været oprettet og slettet pga. det uencyklopædiske og kopierede format, slettede jeg den med det samme.
Hvis du kan finde neutrale kilder til hendes meritter, burde det ikke været et problem at oprette den igen. Undlad dog venligst at kopiere tekster. Mvh KnudW (diskussion) 13. jun 2019, 20:55 (CEST)

Alternativets Unge[redigér wikikode]

Hej Knud, Hvorfor har du slettet alt det jeg har lavet på Alternativets Unges wikipedia? Der skal da have lov til at stå hvem vores formand og sådan noget er som der står hos Venstres Ungdom f.eks. også... Hvad skal jeg gøre før det kan få lov til at stå der? Det er alt sammen tekster jeg selv har skrevet Hilsen Iscar (skrev Oscarschack (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:Oscarschack — Faktuelle oplysninger er på sin plads, men Jeres partiprogram hører ikke til på Wikipedia. Mvh. KnudW (diskussion) 17. jun 2019, 23:37 (CEST)
Erfaringen viser desværre at man ikke kan forholde sig objektivt, når man skriver om sig selv, så det er nemmest for alle, hvis man bare lader være. Mvh KnudW (diskussion) 17. jun 2019, 23:39 (CEST)

Alternativets Unge[redigér wikikode]

Hej Knud, Synes ikke vores parti program står der, men kan jeg for lov til at slette det eller skal jeg starte helt forfra nu, hvor du har slettet min redigering?

Vi ønsker at Alternativets Unge skal være et samlingsted for alle unge ligegyldigt deres interesse.  ?
Hele baggrundsafsnittet ?
I skal ikke skrive om jer selv. Sæt en infoboksn ind og skriv hvornår I er oprettet og hvem der er formand. Lad andre neutrale om resten. Mvh KnudW (diskussion) 17. jun 2019, 23:45 (CEST)

Alternativets Unge[redigér wikikode]

Hej Knud, Jeg ser din pointe, og kan se at jeg nu ikke kan redigere hvilket er træls da jeg gerne ville tilføje vores medlemstal. Og hvad med at baggrunds afsnittet blev følgende:

"Ungdomspartiet Alternativets Unge blev stiftet den 10 December 2016, efter at have opereret som bevægelse i partiet Alternativet under navnet Alternativets Ungenetværk siden 2015.

Foreningen blev stiftet med at ønske om at blive selvstændige, så der kunne udvikles politik."

Du er ikke blokeret og artiklen er ikke låst. Det ovenstående er acceptabelt, især hvis du har en kilde til det. Mvh KnudW (diskussion) 17. jun 2019, 23:53 (CEST)

Hej Knud. Tak for din besked. Jeg bor jo i Lynæs og vil gerne fortælle om alt det gode, der er her. Må jeg ikke fortælle om Surfcenteret? Synes egentlig, jeg gør det ret sobert.[redigér wikikode]

se ovenstående (skrev Kristian westfall (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:Kristian westfall - Ikke når du reklamerer for dit tøjbrand, dit firma, dine hjemmesider og dine kunder. Du kan ikke se det, men dine bidrag er reklamerende. ;Mvh KnudW (diskussion) 19. jun 2019, 15:06 (CEST)

Ok, men jeg er jo ikke involveret i alt i Lynæs. Må jeg så slet ikke nævne området? Synes du er lidt hård. Og igen: Jeg synes jeg er ret sober og neutral. Vil fx også gerne skrive om Madborgerhuset Lynæs, der er drevet af frivillige og en kæmpe succes...

Må jeg lave en side a la denne https://da.wikipedia.org/wiki/Hugo_Boss for mærket LYNÆS denmark? (skrev Kristian westfall (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:Kristian westfall - Måske ikke, men du skriver om det med en reklamemands perspektiv og det går ikke her på Wikipedia. Selv din kommentar ovenfor virker reklamerende. Og nej, du må især ikke lave en artikel om dine t-shirts.
Jeg vil foreslå at du læser Wikipedias stilmanual om hvordan en god artikel skal se ud og understøtter dine udsagn med neutrale kilder (medier osv, ikke dine eller dine kunders egne sider) og undlader at skrive om emner du er involveret i og med, dine kunder og dig selv.
Mvh KnudW (diskussion)
Og hvis nogen af dine nærmeste også er involveret, skal du hellere ikke skrive om det. Det burde kunne klares med 1 linie om at konceptet eksisterer, som sagt kildebelagt med neutrale kilder. Mvh KnudW (diskussion) 19. jun 2019, 15:34 (CEST)

Hej Knud. Helt i orden. Jeg læser op på retningslinierne, og undlader at skrive om ting jeg er involveret i. Tak. Bedste hilsner Kristian

Animation til varmpeumper[redigér wikikode]

Hej Knud.

Jeg har selv ejerskab over animationen og vil gerne dele den, i mod en kreditering. Den er væsentlig bedre end de andre der ligger der og giver en langt bedre forståelse for funktionsprincipperne.

Jeg smider den lige ind igen, og regner med at det er ok.

Mvh Tim Petersson(skrev Timpet (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:Timpet - Der bruges som regel ikke bylines eller krediteringer under billederne her på stedet. Du kan angive kilden på Commons, men et link til din hjemmeside går desværre ikke. Mvh KnudW (diskussion) 20. jun 2019, 11:45 (CEST)
Hej Bruger:KnudW Jeg beklager det var et link, det underlader jeg bare, og lade det være som almindelig skrift i stedet for. Det er vel fair nok, at der krediteres for animationen, den har trods alt ikke være gratis at lave.(skrev Timpet (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Hej Bruger:Timpet - Man skal ikke reklamere for sin hjemmeside. Uden at ville lyde grov, så er dine udgifter ikke relevante for Wikipedia. Mvh KnudW (diskussion) 20. jun 2019, 14:05 (CEST)
Hej Bruger:KnudW Det er da heller ikke reklame når man bidrager med et stykke godt indhold? (skrev Timpet (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Hej Bruger:Timpet - Nej, det er ikke reklame at bidrage med at godt stykke indhold, men når ens hjemmeside fremgår for prominent, så kan det virke sådan. Du skal være velkommen til at bidrage på alle mulige måder, under hensyntagen til at indholdet skal være neutralt og ikke medvirke til at promovere ens egne interesser. Mvh KnudW (diskussion) 20. jun 2019, 14:21 (CEST)
Hej Bruger:KnudW Jeg kan se du har fjernet mit vandmærke, det kan jeg desværre ikke godkende. Det er da ikke en promonent oplacering at skrive under et billede / en animation, hvem der har lavet den ? Hvis den skal fremgå på siden, så bliver vi også nød til at skrive hvem der har lavet den. Det er ret almindeligt at det håndteres på den måde over hele internettet.

Bruger:KnudW Når du har fjernet vandmærket, så er risikoen jo at andre også bruger den på deres hjemmesider, og med al respekt for mine penge, så er det ikke interessant at den bliver spredt rundt uden at jeg krediteres som ejeren af den. Det handler ikke om reklame, men om respekt for bidraget.

Hej Bruger:Timpet - Med al respekt: Læste du licensen du valgte, da du lagde grafikken op?
  • to share – to copy, distribute and transmit the work - Alle må kopiere, distribuere værket.
  • to remix – to adapt the work - Alle må ændre det uden videre
under hensyntagen til
  • attribution – You must give appropriate credit, provide a link to the license, and indicate if changes were made. You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use. Du skal krediteres
  • share alike – If you remix, transform, or build upon the material, you must distribute your contributions under the same or compatible license as the original. - Evt. kopier skal frigives under de samme betingelser.
Der er således intet, der hindrer andre at tage grafikken og gøre lige hvad de har lyst til med den, sålænge de krediterer dig.
Hele ideen med Commons er at materialet skal kunne genbruge og der kommer vandmærker i karambolage. Du kan læse mere om det på Commons:Commons:Watermarks. Mvh KnudW (diskussion) 20. jun 2019, 14:36 (CEST)

KnudW Quote: "sålænge de krediterer dig" - Gør wikipedia det lige nu ? Det eneste jeg prøver, at sige er at jeg vil krediteres med kilde ejerskabet tilhørende varmepumpe-guide.dk

Hej Bruger:Timpet - I henhold til Wikipedia:Stilmanual#Illustrationer - Illustrationer indsat i artikler markeres som hovedregel ikke med kilde/skaber, idet dette er tilgængeligt ved et klik på billedet. Vær opmærksom på at visse illustratorer stiller større krav til krediteringen, hvor kreditering bør indsættes med {{byline}}. - Så ja, det er tilstrækkeligt kreditering at det står på Commons. Jeg har dog indsat en byline på grafikken, der henviser til din brugerside. Mvh KnudW (diskussion) 20. jun 2019, 15:25 (CEST)