Brugerdiskussion:KnudW

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Kontaktinformation[redigér wikikode]

Dette er KnudWs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til KnudW.

Arkiver

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 29. Nov 2020 05:30

Musikberiget[redigér wikikode]

Hej Knud

Jeg har lige lavet et indlæg om MusikBeRiget, som er non profit og dermed ikke et firma. Det har eksisteret i 11 år og er et skønt, hjertevarmt projekt som jeg tænkte, fortjente lidt omtale. Jeg har derfor brugt tid på at skrive tekst og finde relevante links. Ved du hvorfor den er blevet fjernet?

God dag!

Dbh Mia(skrev MiaBrhe (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:MiaBrhe - Jeg slettede den for den fremstod som ren reklame. I den forbindelse har det ikke noget indflydelse af det er en non-profit eller ej.
Den var ikke i overenstemmelsen med kravet om neutrale artikler, og som SoMe-medarbejder for dem, så skal du ikke skrive om Jer selv.
Erfaringen, og netop dette eksempel, viser tydeligt at man ikke kan forholde sig objektivt, hverken til emnets relevans eller artiklens indhold.
Du kan læse mere om hvordan Wikipedia hænger sammen i de velkomster, som du har fået på din brugerdiskussion. Mvh KnudW (diskussion)

alfakinesiologi[redigér wikikode]

Hej Knud

Jeg kan følge dine betragtninger.

Jeg kommer til at tænke på fødselslægen Semmelweiz. Han fandt på noget nyt og meget vigtigt, antiseptik. Ingen ville høre på ham.

Jeg sidder nu med et lignende problem.

Alfakinesiologien er en sensation, som hvis læger havde fundet på det, var det et emne til Nobelprisen.

Hvis du går ind på https://www.stresskonsulent.dk/succeshistorier/ kan du se nogle forbløffende resultater.

Allergikompagniet, som arbejder efter metoden, var i TV for nogle år siden med et lægekontrolleret forsøg. 12 personer med birkeallergi blev behandlet. De seks med placebobehandling, de seks med den rette.

De tolv kom så ud under et birketræ med pollen. Alle de seks placebobehandlede reagerede på det med løb i næsen. Ingen af de seks korrekt behandlede havde nogen reaktion på at være udsat for birkepollen.

De har nu arbejdet i 20 år med metoden og behandlet 18.000 mennesker.

Så disse ting er så væsentlige, at danskerne kan komme til at lære om det på Wikipedia.

Hvis der er specielle dele, som virker for reklameagtige, så lad høre. Så skærer vi dem væk, hvis budskabet bare bevares.

Hvordan holder jeg kontakten med dig, når jeg har lukket siden ned?

En sidste tanke: Hvis jeg skrev om insulin, kunne det så undgå at blive en reklame for behandling med det mod sukkersyge?

Lad venligst høre.

Venligst Richard Sandmand

richard@here.dk(skrev Londonlover2 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej. Hvis Semmelweizs opdagelser og insulin udelukkende var beskrevet på reklamesider, så ville de have haft et lignende problem her på Wikipedia.
Jeg mangler neutrale, lødige kilder til relevansen.
Det bekymrer mig desude at du skriver: Så skærer vi dem væk. Hvem er vi? Mvh KnudW (diskussion) 10. nov 2020, 09:51 (CET)
En kommentar. Jeg har slået emnet op på google. Der er ingen neutrale kilder, der omtaler metoden. Alle opslag henviser til erklærede "behandlere" eller til reklamerende hjemmesider. Så Knud har helt ret i, at der ikke findes belæg for en neutral artikel.--Ramloser (diskussion) 21. nov 2020, 21:36 (CET)

Fjernet artikel[redigér wikikode]

Hejsa KnudW.

Tak for din velkomstbesked på wikipedia.

Kan se min artikel er blevet fjernet af dig: https://da.wikipedia.org/wiki/Mathias_moslund

Jeg er 15 år gammel og har skrevet skoleopgave om fidget spinners' indflydelse på legetøj til unge med ADHD. Hvor jeg stødte på en dansk youtuber som har lavet videoer om disse. En af mine opgaver var at tilføje relevant viden til en wikipedia artikel, men da der ikke fandtes en oprettede jeg en ny om youtuberen men forstår ikke hvorfor den blev fjernet?

Han har 30 millioner visninger og 50.000 følgere og mange avis artikler, så tænkte han måske godt kunne bruge en wiki side?

De bedste hilsner(skrev Mathiasmoslund (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:Mathiasmoslund - Med kun 50.000 subscribers opfylder han ikke umiddelbart kravene for artikler . Ydermere, når artiklen oprettes af en bruger med samme navn, så giver det anledning til at tro at du skriver om dig selv, hvilket ikke er tilladt. Jeg håber det forklarer. mvh KnudW (diskussion) 10. nov 2020, 09:46 (CET)

noob[redigér wikikode]

nobb (skrev 188.180.65.184 (diskussion • bidrag) 10. nov 2020, 09:15. Husk at signere dine indlæg.)

Sletning af siden Ingolfistisk Folkeparti[redigér wikikode]

Jeg er formand for IF, og jeg er selvfølgelig dybt trist over, at du har slettet vores nyoprettede artikel. Vi er et legitimt politisk parti, og vi ønsker, at du straks giver os vores side tilbage. Den strider forhåbentlig ikke mod Wikipedias neutralitet. Mvh Formandskabet, IF (skrev Ingolfistisk Folkeparti (diskussion • bidrag) 10. nov 2020, 13:50. Husk at signere dine indlæg.)

Desværre, et hobbyparti med et tvivlsomt formål og 10 medlemmer er der ikke plads til på Wikipedia nu.
Hvis I bliver relevante, så er der nok nogen der vil skrive om Jer til den tid. Ikke før. Mvh KnudW (diskussion) 10. nov 2020, 13:52 (CET)

Hvorfor skulle Alexander Allan Hartvig Pedersen siden slettes?[redigér wikikode]

Jeg er en rigtig person (skrev ByHartvig (diskussion • bidrag) 13. nov 2020, 13:57‎. Husk at signere dine indlæg.)

ByHartvig prøve at læse beskederne på din Brugerdiskussion ---Zoizit (diskussion) 13. nov 2020, 14:14 (CET)

HEj ByHartvig - Jeg slettede den fordi det var noget pjat og det er Wikipedia ikke stedet for. Son nævnt ovenfor, så kan du læse mere om hvordan tingene hænger sammen her på stedet i velkomsterne på din brugerdiskussion. Mvh KnudW (diskussion) 13. nov 2020, 14:24 (CET)

Du grim[redigér wikikode]

Og du ligner en medisterpølse

Hej Bruger:Ryan Forde — Og du er blokeret. Find et andet sted at lege. KnudW (diskussion) 14. nov 2020, 23:49 (CET)

Christian Herskind[redigér wikikode]

Kan du give tips til hvordan jeg får teksten ændret, så den første bemærkning : “for rosende og positiv” fjernes? (Denne usignerede kommentar er skrevet af Matthias8 (diskussion • bidrag) 17. nov 2020, 10:12‎)

Hej Bruger:Matthias8 - Skabelonen er påsat, fordi artiklen i sin tid blev oprettet af en af hans medarbejdere. Siden er det vist primært dig, der har redigeret, men den har stadig et lidt for positivt spin over sig.
Tør man spørge om hvilken tilknytning du har til Herskind? Mvh KnudW (diskussion) 17. nov 2020, 11:47 (CET)