Brugerdiskussion:KnudW

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Kontaktinformation[redigér wikikode]

Dette er KnudWs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til KnudW.

Arkiver

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 19. Apr 2021 05:30

Fjernet kilde ved janteloven[redigér wikikode]

Hej. Jeg kan se du fjernede en kilde jeg lige havde tilføjet til artiklen "janteloven", og din redigeringsopsummering var bare et spørgsmålstegn. Hvad var der i vejen med kilden? Jeg er ikke fjendtligt stillet over at fjerne den kilde, men jeg har svært ved at forstå hvad der var galt med den. Vh 188.182.13.127 21. mar 2021, 22:30 (CET)

Hejsa. Jeg havde bare svært ved at se hvorfor et regnskabsprogram kunne bruges som kilde til dette.
Dinero har været slemme til at spamme her på stedet, så det kan også bare være at jeg er overfølsom..
Men jeg vil tillade mig at mene at en mere relevant kilde burde kunne findes i stedet. Mvh KnudW (diskussion) 21. mar 2021, 22:36 (CET)
Tak for dit hurtige svar. Jeg var ikke klar over at Dinero havde skabt problemer, men din reaktion giver god mening hvis de har spammet her. Dinero var bare den første ting der kom op (andet end Wikipedia), da jeg googlede janteloven, og jeg vidste ikke de er et regnskabsselskab. Jeg har fundet nogle andre kilder, der nok er mere relevante, og jeg er ved at tilføje dem nu. Jeg håber de er okay. Vh 188.182.13.127 21. mar 2021, 23:17 (CET)

Svar[redigér wikikode]

Hej Knud du har skrevet til mig og sagt dette: Hejsa og velkommen til. Vær dog venligst obs på at man ikke skriver om sig selv eller sit band. Du kan læse mere om dette, og meget mere, i de nedenstående velkomster. Mvh KnudW (diskussion) 25. mar 2021, 13:04 (CET) og jeg skriver ikke om mig selv eller mit eget band. (skrev FiskeKageDK (diskussion • bidrag) 25. marts 2021, 13:15. Husk at signere dine indlæg.)

Artikel om Lygten Skole[redigér wikikode]

Hej igen Knud

Når vi er helt færdige med artiklen om Lygten Skole, hvordan rykker man den så ud til en rigtig artikel?(skrev Benjaminengell (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det gør man ikke. Den er "rigtig" som den er. --Hjart (diskussion) 6. apr 2021, 14:52 (CEST)

Hej Bruger:Benjaminengell - Om en 4 dages tid, mener jeg, får du adgang til at flytte artikler ude i det vi kalder "artikel-navnerummet". Skriv til mig, når I mener I er klare, så kan vi lige tage et kig på det. Mvh KnudW (diskussion) 6. apr 2021, 15:00 (CEST)

Lejlighedssang[redigér wikikode]

Hej Knud

Jeg forstår ikke, at et eksempel på en lejlighedssang ikke er relevant for wiki-artiklen om Lejlighedssange?

Elisabeth Nielsen[redigér wikikode]

Hej Knud

Tusind tak for dit bidrag til Elisabeth Nielsens hjemmeside. Jeg får det ændret straks. Elisabeth har prøvet sig lidt frem med farverne :)

Ved du forresten hvordan jeg tilføjer et billede af Elisabeth i Infoboksen? Jeg bruger Infoboks Musiker skabelonen, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af at indsætte et billede.

Mvh

Karl Hansen info@tincanweb.com
(skrev TinCanWeb (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.) 1

Se vejledning her: 'Billede til Elisabeth Nielsen'
-- Mvh PHansen (diskussion) 10. apr 2021, 10:18 (CEST)

Stop med at slette vores ting[redigér wikikode]

Hvorfor har du slettet J++ siden?(skrev ‎130.225.198.183 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Fordi det er noget pjat og det er der ingen der gider. Brug hellere din tid på at lære noget, som f.eks. J++, og så kan du skrive en god artikel om det når du ved noget. KnudW (diskussion) 20. apr 2021, 09:36 (CEST)

Lol hvad vil du hva, du har ikke en datalogi uddannelse? 8))

sletning af side[redigér wikikode]

Kære Knud,

Tak for din kommentar om den nye side om Videncenter for Diabetes.

Vi er naturligvis kede af at have overtrådt reglerne for, hvem der kan skrive sider på Wikipedia, og er glade for, at du har gjort os opmærksomme på problemet. Vi vil af samme grund meget gerne slette siden igen, så der ikke opstår nogle misforståelser. Kan vi selv gøre det?

De bedste hilsner Nina Bjerglund Andersen Vidensformidler, Cand.scient.san.publ.

Det er kun administratorer, der har adgang til at slette sider. Jeg har slettet den nu. --|EPO| COM: 21. apr 2021, 13:56 (CEST)

Uden overskrift[redigér wikikode]

Kære Knud!

Hvordan kan jeg så eventuelt få mit CV op på Wikipedia, som er et sted, hvor rigtig mange kunstnere figurerer. Det ville have stor betydning for mig. Jeg håber, at du vil hjælpe mig med et svar på dette. Jeg har forsøgt at spille ud med åbne kort frem for at dække mig ind under anonymitet. Vil det være nok, hvis en anden står som "forfatter"?

Med venlig hilsen

Bent Axel Olesen (skrev Baopeintre (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Kære Bent, ud fra vores politikker og normer er Wikipedia desværre ikke et CV. På baggrund af samme regler er det heller ikke anbefalet at skrive om sig selv, sin arbejdsplads/virksomhed, eller en person man har tæt på. Disse regler er etableret for at have et så vidt neutralt synspunkt på Wikipedias artikler. For øvrigt, desværre mener jeg at den side du vil oprette om dig selv i forvejen er for unotabel, desværre. Vi opretter ikke artikler af mindre personer, fordi de med stor sandsynlighed kun vil komme til at samle støv op iht. den nævnte notabilitetspolitik. Håber du har fået et godt svar, selvom det et skuffet svar :-/. Mvh. Zelrin (DiskussionBidrag) 23. apr 2021, 21:48 (CEST)

Blokering[redigér wikikode]

Hej Knud, jeg kigger i blokeringsloggen, så står der f.eks.: "KnudW blokerede <IP> med en udløbstid på 3 år, 6 timer, 32 minutter og 24 sekunder", eller "4 år, 365 dage, 43 minutter og 12 sekunder". Kan du forklare denne lidt pudsige tidsangivelse?--Kjeldjoh (diskussion) 28. apr 2021, 13:36 (CEST)

HEj Kjeldjoh. Wiki-softwaren oversætter "3 years" eller "5 years" til dette. Jeg ved ikke om det det er noget intern op/nedrunding så det er dags dato + 3-5 år. Mvh KnudW (diskussion) 28. apr 2021, 14:13 (CEST)
Undskyld jeg blander mig, men jeg husker at jeg stillede samme spørgsmål for halvandet år siden. Dengang var blokeringsperioden også præcist 3 år, 6 timer, 32 minutter og 24 sekunder... Jeg har egentlig ikke forventning om, at nogen af d'herrer er belastet af konkret viden på emnet (blot at I måske kunne dele min undren), men det er da lidt utroligt at KnudW skal have trykket på blokér i præcist samme sekund relativt til døgnet som for halvandet år siden. Der må da være en grund til at datamaten tolker "tre år" som "tre år plus en bid"... og mens jeg har skrevet dette har mit baghoved filosoferet sig frem til, at det muligvis har noget med at korrigere for skudår at gøre? --Medic (diskussion) 28. apr 2021, 14:40 (CEST)
Ja, det ville være et tilfælde af kaliber. Skudår er et meget godt bud. Nu bliver jeg næsten nødt til at finde ud af det.... Mvh KnudW (diskussion) 28. apr 2021, 14:51 (CEST)
Mit gæt: "It's not a bug, it's a feature." Takker for svar.--Kjeldjoh (diskussion) 28. apr 2021, 14:54 (CEST)

Svar vedr. Paul Leroy siden[redigér wikikode]

Hejsa Knud,

Tak for din besked ang. de regler og retningslinjer vi selvfølgelig skal overholde:-) Jeg har forsøgt at fjerne alt om de specifikke kunder som Paul Leroy har leveret til og i stedet gjort teksten general omkring Paul Leroy og ham som person.

Men vi kunne godt tænke os at få den her advarsel væk fra siden igen(Selvfølglig hvis du kan sige god for at vi nu overholde Wikipedias retningslinjer)?

Kan du hjælpe med dette?

HeinoJohansen (diskussion) 4. maj 2021, 11:03 (CEST)Med venlig hilsen HeinoJohansen

Hej bruger:HeinoJohansen — Advarslen er påsat af en årsag. Udover det reklamerende aspekt, så er det problematisk at I modtager penge for at skrive artiklen.
Det er ikke bare hvad der står i den, det er potentielt også det der ikke står i den.
Pt er artiklen ikke troværdig før neutrale brugere, der ikke har en interesse i at promovere ham, har gennemgået den. Hvornår det sker, ved jeg ikke.
Så I må vente med at sende fakturaen. Mvh KnudW (diskussion) 4. maj 2021, 20:18 (CEST)

--HeinoJohansen (diskussion) 5. maj 2021, 08:58 (CEST) Hej KnudW,

Vi har hverken modtaget penge eller andet for at lægge dette indlæg på Wikipedia - Vi har blot lavet en test case for at blive klogere på netop Wikipedia, og herefter fået godkendelse og referencer af Paul Leroy selv inden vi lagde det online herinde.

Så jeg kan ikke rigtig se hvor det her postulat med "penge" og det "utroværdige" aspekt skulle spille ind nogen steder?


Men jeg hører da meget gerne hvad der ellers gør den "ikke troværdig", så vi kan få taget din Advarsel af igen??


HeinoJohansen--HeinoJohansen (diskussion) 5. maj 2021, 08:58 (CEST)

Artiklen er et klassisk eksempel på hvorfor marketingfirmaer bør holde sig langt væk fra Wikipedia. Markedsføring ligger så dybt i blodet på deres ansatte, at de ikke kan skrive en neutral artikel. Det kan godt være Paul Leroy er relevant for en artikel, men den bør skrives af folk der ikke er tæt på - et af wikipedias bærende principper, hvis værdi viser sig tydeligt i en artikel som denne. - Nico (diskussion) 5. maj 2021, 10:19 (CEST)
Jeg har gjort et forsøg på at forbedre biografien. Men jeg er i tvivl om, om billedet Paul Leroy.jpg er copyvio, hvilket også gælder de øvrige billeder i kategorien.--Kjeldjoh (diskussion) 5. maj 2021, 10:39 (CEST)

HeinoJohansen--HeinoJohansen (diskussion) 5. maj 2021, 11:53 (CEST)Jeg har lige været i kontakt med Paul Leroy selv og han ønsker at få taget Wikipedia siden om ham helt væk, så han ikke længere er at finde på den danske Wikipedia. Hvordan gøres dette? --HeinoJohansen (diskussion) 5. maj 2021, 11:53 (CEST)

Hele miseren er opstået, fordi I har lagt en artikel op uden at kende kriterierne for artikler på wiki. Som udgangspunkt kan en notabel person ikke få sin biografi slettet, hvis den er sober og overholder vores normer og politikker. Men denne artikel hører efter min vurdering til undtagelserne. Hilsen fra Ramloser fra Phone Ramloser (diskussion) 5. maj 2021, 13:16 (CEST)

Ikke skrive om en man kender[redigér wikikode]

Hej Knud. Tusind tak for din besked. Jeg kan godt se, at ved at begynde en artikel om illustrator Rebecca Bang Sørensen, så kan det se ud som om jeg skriver om noget jeg selv har tilknytning til, da hun også illustrerer nogle af mine udgivelser, men jeg tænkte umiddelbart, at en illustrator, som har fået Orla-Prisen (og været nomineret til to), og som har illustreret bogudgivelsen af julekalender Valhal på TV2 var relevant Wikipediastof. Skal jeg forstå det sådan, at jeg skal slette siden, så den ikke overtræder Wikipedias retningslinier? Bedste hilsner Gunvor

Hej Bruger:GunvorGanerKrejberg - Nej, den skal ikke slettes, da hun er relevant nok til en artikel. Problemet ved at skrive om sig selv og bekendte er oftest manglende objektivitet, hvilket ofte ender op i rene reklameartikler.
Du tænkte sikkert ikke over det, men f.eks. sætningen "om en alfepiges mange spændende eventyr" er for positiv ladet og specifikt at nævne at din bog fik en Orlapris i 2018 i hendes artikel er hellere ikke objektivt. Mvh KnudW (diskussion) 11. maj 2021, 13:46 (CEST)

Tusind tak for dit svar, Knud. Og jeg kan sagtens se, hvad du mener. Faktisk var det slet ikke mig, der havde skrevet den del, men det er sådan hun bliver omtalt andre steder, men det er jo fuldstændig underordnet, når det nu er mig, der har tastet ordene. Jeg omskriver, så den bliver fuldt ud objektiv. Og putter mere på, så snart jeg får tid til at udfolde artiklen med skarp objektivitet for øje. Tak for din tålmodighed. Bedste hilsner Gunvor