Diskussion:Ratepension

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Er der ikke tale om forhold, som er specifikt danske? (I kraft af vort skattesystem.) -- Poul G disk. 23. nov 2016, 18:03 (CET)

Overgang til udbetaling[rediger kildetekst]

Hvordan gør man ved overgangen fra indbetalinger til udbetaling? Mit gæt er, at opsparingen realiseret (gøres kontant), og at der for disse kontanter købes en annuitet i en finansiel virksomhed. Det burde fremgå af artiklen, men jeg vil ikke sætte mine gætterier ind, og har ikke umiddelbart kunnet finde det nogle af de steder jeg handler pension. -- Poul G disk. 23. nov 2016, 18:03 (CET)

Hos Nordnet er det således, at man blot skal sørge for, at der er likvider til udbetalinger (herunder skat), efterhånden som de forfalder. -- Poul G disk. 26. dec 2016, 02:47 (CET)

Hej Poul. I pensionsselskaber er der ikke noget, der bliver realiseret før udbetalingerne finder sted. Dvs at de værdipapirer, opsparingen er placeret i først sælges en 10-15 dage før, pensionisten får dem ind på sin konto. Og sådan er det med hver udbetaling. Altså ikke tale om en "engangs-realisering". Bedste hilsner